Deze beroemdheden geven het meeste geld uit aan hun auto

4w geleden

De Britse website click4reg heeft deskundigen gevraagd een schatting te maken van de hoeveelheid geld die sommige beroemdheden aan hun auto's besteden. Neem alvast een stoel…

Van de Rolls-Royce van oud-voetballer David Beckham tot de beige Lamborghini Urus van rapper Kanye West: de gepersonaliseerde auto's van beroemdheden zijn op sociale media even populair als hun beroemde eigenaars. De experts van click4reg.co.uk hebben berekend hoeveel deze unieke voertuigen hebben gekost.

Bovenaan de lijst staat de blauwe Ferrari Liberty van Justin Bieber, met een opleg van maar liefst 285.452 euro aan opties zoals 20-duimsvelgen en een nieuwe geluidsinstallatie. Zijn Fisker Karma met zijn glanzend chromen afwerking prijkt trouwens op de negende plaats: hij zou 107.128 euro kosten.

Op de tweede plaats staat Kylie Jenner, die de nieuwste Rolls-Royce Ghost toevoegt aan haar groeiende collectie auto's, waarvan de aanpassing alleen al zo'n 277.023 euro kostte, ofwel 93% van de oorspronkelijke prijs van de auto! Terzijde, het duurde meer dan een jaar om het interieur te bekleden met felroze leer en het plafond met een al even roze materiaal dat glinstert…

Een andere auto uit Kylies glamoureuze collectie, een neonoranje Mercedes G-Klasse, staat op de zevende plaats (geschat op 154.712 euro). Op de derde plaats staat Nicki Minajs roze Lamborghini Aventador (271.002 euro), gevolgd door David Beckhams vertimmerRolls Royce Phantom Drophead (258.098 euro). Leonardo DiCaprio's Fisker Karma is een redelijker tiende, met een geschatte kostprijs van 86.047 euro: een habbekrats!

tags-label Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in