Dacia AR: augmented reality voor iedereen

1mnd geleden

Dacia lanceert een augmented reality-app voor smartphones en tablets: Dacia AR. Eenvoudig, leuk en modern. Het stelt je in staat om overal voertuigen te zien, tot op ware grootte, en zelfs om erin te stappen.

In je garage, op een parkeerplaats, op straat... je plaatst het voertuig gewoon in de echte omgeving naar keuze. Je kunt de auto benaderen, eromheen lopen, erin gaan zitten, inzoomen op een detail... alles is mogelijk!

Voor het dealernetwerk is het de bedoeling om hiermee voertuigen op een nieuwe manier te tonen, als aanvulling op bestaande methodes. Dacia AR zal ook nuttig blijken wanneer een handelaar een klant een model wil laten zien dat niet in zijn showroom beschikbaar is. Alle modellen van het budgetmerk zijn verkrijgbaar in Dacia AR, in alle kleuren.

Voor de ontwikkeling van het programma heeft het merk een beroep gedaan op de expertise van Scale-1 Portal, een start-up gespecialiseerd in tools voor zogenaamde immersieve ervaringen. De app is gratis, kan worden gedownload in de App Store of Google Play en vereist geen andere apparatuur dan een smartphone of tablet.

Tags: Insoliet Dacia
Dacia AR: augmented reality voor iedereen
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in