AG2R Citroën krijgt dit seizoen elektrische assistentie

2mnd geleden

Dit wielerseizoen is er elektrische ondersteuning voor de ploeg AG2R Citroën. We hebben het natuurlijk niet over de fietsen van de renners, maar over alle assistentievoertuigen van het team.

Afgelopen zomer heeft Citroën zijn rentree gemaakt in de wielerwereld door een van de hoofdsponsors te worden van het AG2R-Citroën-team, met onze landgenoten Greg Van Avermaet en Oliver Naessen als stercoureurs. Deze renners krijgen dit jaar tijdens het gezelschap van geëlektrificeerde Citroën-voertuigen.

Het Franse merk heeft tien exemplaren van de gloednieuwe C5X plug-inhybride en 10 gerestylede C5 Aircross plug-inhybrides aan de wielerploeg geleverd. Deze voertuigen zullen worden gebruikt door de teamdirecteuren en managers tijdens de races.

Bovendien zijn er zeven 100% elektrische Spacetourers voor het personeel. De cabine biedt plaats aan negen personen, terwijl in de ruime kofferbak alle benodigde apparatuur kan worden meegenomen, van radioapparatuur tot reservekleding, helmen, bidons en fietsbenodigdheden, fietsen en reserveonderdelen zoals wielen en onderhoudsgereedschap.

AG2R Citroën krijgt dit seizoen elektrische assistentie

Tweedehands auto's van de dag

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in