500 extra oplaadpunten in Frankrijk

1mnd geleden

De Sanef-groep gaat 500 ultrasnelle oplaadpunten installeren in zijn 72 serviceplekken.

Om de groei van de markt voor 100% elektrische voertuigen te ondersteunen (Frankrijk is tweede in Europa) en deel te nemen aan de energietransitie, wordt het opladen een prioriteit. Tegen eind 2022 heeft de Sanef-groep, in overleg met de overheid, drie operatoren geselecteerd die deskundig zijn in de laadsector: Engie, Fastned en TotalEnergies.

Met deze nieuwe partners zullen alle servicestations worden uitgerust zonder dat er nog zwarte vlekken overblijven. Bovendien zal het Sanef-netwerk, dat nu al voor 20% is uitgerust met ultrasnelle oplaadstations en voor 60% met conventionele stations, tegen eind 2022 elk van zijn serviceplekken uitrusten met meerdere ultrasnelle oplaadstations (van meer dan 150 kW).

Met deze stations kan een EV 80% van zijn batterij terug opladen in slechts 15 minuten, een oplaadtijd die gelijk is aan de gemiddelde pauzetijd langs de snelweg. Deze laadstations zullen toegankelijk zijn voor alle elektrische voertuigen en zullen 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zijn.

Tags: Insoliet
500 extra oplaadpunten in Frankrijk
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in