Wat dacht u van een nieuwe oude Bentley?

1mnd geleden

Deze vijf limousineversies van de Bentley Mulsanne zijn in 2015 speciaal gebouwd voor een Saoedische klant. Ze hebben geen kilometer gereden. Nu brengt de Britse fabrikant ze weer in de verkoop.

De vijf Mulsannes, vervaardigd door Mulliner, Bentleys afdeling voor speciale opdrachten, zijn een meter langer geworden en hun daken zijn 7,9 cm hoger om de binnenruimte te maximaliseren. Zoals u zou verwachten, is de cabine ontworpen om gastvrij en verfijnd te zijn. Geen enkel comfortaccessoire ontbreekt (koelkast, minibar, regelbare persoonlijke airconditioning, enz.) voor de vier passagiers die comfortabel achterin tegenover elkaar zitten.

Een scheidingswand voor de bestuurder kan met een druk op de knop ondoorzichtig worden gemaakt, in 2015 - toen deze auto's werden gebouwd – nog een huzarenstukje. Deze limousines, aangedreven door een 6,75 liter-V8-motor met 505 pk en een indrukwekkend koppel van 1.020 Nm, zijn nooit gebruikt of zelfs maar geregistreerd. Als u een van deze nieuwe occasies ziet zitten, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Bentley. Maar weggevertjes zijn het niet, ondanks dat u tweede eigenaar wordt.

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in