Subaru Forester uit de fitnesszaal

3j geleden | Nicolas Morlet

De Subaru Forester wacht enkele kleine wijzigingen voor het modeljaar 2021. Vooral de komst van een nieuwe Sport-uitvoering wekt de aandacht. Die geeft de Japanse SUV, die bekendstaat voor zijn robuustheid en betrouwbaarheid, wat meer souplesse.

 

Als familiale SUV is de Subaru Forester een zeldzame verschijning op onze wegen. Ten onrechte, want hij kan uitpakken met een hybride aandrijflijn. Daarbij versterkt een elektromotor, in combinatie met vierwielaandrijving, de 2,0-liter-boxermotor op benzine. Het model 2021 behoudt die aandrijving. Maar de nieuwe kalibratie in de Sport zorgt voor een soepelere afgifte van zijn 166 pk. De acceleratie verloopt daardoor lineairder.

 

 

De rest is presentatie. Zoals een gespierdere uitstraling dankzij zwarte inzetstukken en oranje toetsen op de flanken en bumpers. Die accenten vind je ook binnenin terug op het dashboard, de middenconsole en de schakelpook. De tellers en de carrosserie zijn versierd met een specifiek logo, ook terug te vinden op de rugleuningen van de zetels met hun waterdichte bekleding.

 

Andere wijzigingen? Koplampen met donkere onderkant en een nieuwe lichtsignatuur, en LED-verlichting in de achterklep wanneer deze open is. Handig voor als u de auto in het donker in- en uitlaadt.

 

De Subaru Forester Sport kan u vanaf vandaag bestellen voor 35.995 euro.

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in