Ssangyong komt met aantrekkelijke, compacte… Jeep

1mnd geleden

In deze onzekere periode voor SsangYong wil het merk zichzelf opnieuw uitvinden met de komst van de X200, een SUV die het Koreaanse merk al vanaf volgend jaar wil lanceren. Dit gloednieuwe model moet het vooral van zijn design hebben, die ons herinnert aan een andere 4x4-specialist.

Volgens de constructeur is de Ssangyong X200 gebaseerd op de nieuwe ontwerpfilosofie 'Powered by Toughness'. Met dit nieuwe design maakt het merk zijn nieuwe productidentiteit wereldkundig door een krachtige en moderne SUV voor te stellen die verder bouwt op de waarden die SsangYong eigen zijn. Op deze eerste schets die u hier ziet, lijkt het evenwel om een prototype van een Jeep te gaan. Dat is op zich ook niet verwonderlijk, want de geschiedenis van SsangYong begon met de Korando, die niets meer was dan een onder licentie gebouwde Jeep CJ-7. Het is echter niet zeker of ook Jeep deze nieuwe vormtaal zal waarderen...

Hoewel we de technische specificaties van deze X200 nog niet kennen, zou dit het derde elektrische model moeten worden voor SsangYong, dat volgend jaar reeds de elektrische Korando en de grote J100 SUV in zijn portfolio zal hebben.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in