SsangYong onthult gloednieuwe SUV Torres

1mnd geleden | Nicolas Morlet

Ondanks een onzekere toekomst, blijft SsangYong doorgaan. De fabrikant onthult de Torres, een grote, gespierde SUV die op onze markt met elektrische motor verschijnt.

Na het in gebreke blijven van Edison Motor Corporation in maart, is SsangYong nog steeds op zoek naar een nieuwe eigenaar. De besprekingen met het KG-consortium verlopen goed, maar er is op dit moment nog niets ondertekend.

Dit weerhoudt de fabrikant er niet van om verder te kijken naar zijn toekomst, waarin de grote SUV Torres een rol zal spelen. Het model haalt volgens SsangYong inspiratie uit het “Torres del Fine National Park in Patagonië", waarnaar het ook is vernoemd.

De onthulde foto's tonen enkele beelden van het ontwerp, het eerste resultaat van SsangYongs nieuwe ontwerpvisie en filosofie, "Powered by Toughness". Het design is sterk en gespierd en moet "herkenbaar en authentiek" zijn om hem te onderscheiden van andere SUV's die het bedrijf omschrijft als "lookalikes".

De definitieve beelden zullen niet lang op zich laten wachten, want de productie van dit nieuwe model staat gepland voor juni. Maar Europese klanten moeten wachten tot het einde van dit jaar, en de komst van een 100% elektrische versie!

SsangYong onthult gloednieuwe SUV Torres
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in