Silence arriveert in België, en het is niet zoals de anderen

1mnd geleden | Frédéric De Backer

Dit Spaanse merk biedt een elektrische auto en een scooter, met een verwijderbare accu die op een trolley kan worden vervoerd.

De firma Astara (Hyundai, Suzuki, MG, enz.) gaat de Silence-modellen in België verdelen. Silence, gevestigd in Spanje en opgericht in 2012, produceert enkele verbazingwekkende producten, waaronder een scooter (S01/S02) en een elektrische micro-auto (S04) die beide hetzelfde verwijderbare batterijsysteem delen. Deze heeft de vorm van een trolley op wielen met ook een handvat voor handig transport. De batterij kan gemakkelijk worden opgeladen via een huiselijk stopcontact, zonder afhankelijk te zijn van een specifiek oplaadpunt.

45 of 85 km/u

De tweezits-S04 heeft twee verwijderbare en verwisselbare accu's onder de stoelen. De scooter, daarentegen, gebruikt één enkel pack. Het duurt gemiddeld zes uur om een accu op te laden in een normaal stopcontact, en de actieradius varieert van 130 kilometer voor de scooter tot bijna 150 kilometer voor de S04. Er worden twee versies van de auto verwacht, eentje met een maximumsnelheid van 45 km/u (geen rijbewijs vereist) en een ander met 85 km/u.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in