Renault Trafic Spacenomad is voor moderne trekkers

2w geleden

Het Franse automerk is een samenwerking aangegaan met de fabrikant Pilote om een praktische en betaalbare camper aan te bieden. Vanaf 2022 komt hij in verschillende Europese landen op de markt.

De Renault Trafic Spacenomad is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes en alleen met dieselmotoren van 110 tot 170 pk. Hij biedt comfortabel plaats aan vier personen. Net als de Volkswagen Transporter California heeft hij een vouwdak met een bed van 120x200 cm.

In het interieur van de bestelwagen bevindt zich een kleine keuken (met een koelkast van 49 liter, een dubbel gasstel en een gootsteen) en een achterbank die kan worden omgevormd tot een bed van 124x188 cm. En omdat je Frans bent of niet, heeft Renault ook aan het aperitief gedacht: de Spacenomader heeft een tafel die zowel binnen als buiten kan worden opgesteld. Verder is er nog een douche voor een snelle wasbeurt.

Elk detail is geoptimaliseerd, zodat de eigenaar zich ook onderweg helemaal thuisvoelt, inclusief draaibare voorstoelen, geavanceerde thermische isolatie, rolluiken op alle ramen en verbeterde LED-verlichting. De Trafic Spacenomad start zijn carrière in Zwitserland, daarna  volgen verschillende andere Europese landen.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in