Opvolger Kia Niro komt eraan!

1w geleden

Met een teaser heeft het Koreaanse merk de nieuwe generatie van zijn compacte cross-over onthuld. Zijn stijl zal sterk geïnspireerd zijn op de in 2019 gepresenteerde concept HabaNiro.

De in 2016 gelanceerde Kia Niro bestaat als hybride, plug-in hybride en helemaal elektrisch. Als startschot van de overgang die het merk doormaakt, zal hij binnenkort worden vervangen door een nieuwe generatie waarvan een plaagplaatje op de sociale netwerken werd geplaatst.

In tegenstelling tot de EV6 zal de nieuwe Niro vermoedelijk op een platform voor een verbrandingsmotor staan. Het is in dit stadium nog niet duidelijk of hij zal worden ontwikkeld als een 100% elektrische auto.

De door Kia gepubliceerde foto toont wel dat de nieuwe Niro esthetisch dicht bij het in 2019 gepresenteerde studiemodel HabaNiro aanleunt. Er komt een tweekleurig koetswerk, het radiatorrooster is dat van de nieuwe modellen van het merk en het interieur herinnert aan dat van de EV6. Het officiële debuut is gepland voor de Seoul Mobility Show.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in