Nieuwe Turkse auto

1w geleden

De Turkse fabrikant Togg presenteerde op de CES in Las Vegas een interessant concept voor een elektrische sedan. Met een ontwerp van Pininfarina, nota bene!

De Turkse firma Togg is een consortium van vijf nationale bedrijven, opgericht voor de productie van auto's. Terwijl de lancering van het eerste model, een SUV uiteraard, gepland staat voor volgend jaar, presenteerde de fabrikant een interessante concept op de CES in Las Vegas.

Onder de naam "Transition Concept Smart Device" zal deze niet noodzakelijk leiden tot een productieauto. Maar het ontwerp van Pininfarina is vrij goed, en de deuren gaan schuin open om brede toegang te geven tot de cabine, die vier afzonderlijke zitplaatsen telt.

Net als de Mercedes Hyperscreen is de sedan uitgerust met een scherm dat zich over de hele breedte van het dashboard uitstrekt. Togg kondigde tijdens de show ook aan dat het in de komende jaren vijf voertuigen op de markt zal brengen die een gemeenschappelijk elektrisch platform delen. De fabrikant claimt een actieradius van 300 tot 500 kilometer.

Nieuwe Turkse auto
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in