Mobilize Limo, de Chinese taxi van Renault

11mnd geleden

Het eerste model van Renaults nieuwe merk Mobilize, de Limo, is een 100% elektrische auto voorbehouden voor taxi's, verhuur en ride hailing. Hij beleeft zijn debuut op de IAA in München.

Taxi's en andere ride-hailingauto’s, die hoofdzakelijk in steden rijden, vormen een belangrijke en snel groeiende markt waarop de Renaultgroep met zijn nieuwe merk Mobilize wil inspelen. Het eerste model, de Mobilize Limo, is een elektrische sedan die in China wordt vervaardigd door Jiangling Motors. Hij is geconcipieerd met vooral professionele chauffeurs in gedachten.

De 4,67 meter lange auto is voorzien van usb-poorten, audio en klimaatregeling voor de passagiers achterin. De zetels zijn bekleed met een makkelijk te reinigen stof en de deurgrepen zijn alleen zichtbaar wanneer het voertuig niet vergrendeld is.

De volelektrische Mobilize Limo kan een actieradius van 450 kilometer voorleggen, wat voldoende is voor gebruik in de stad en in de voorsteden. Hij zal worden verkocht met verschillende gebruikspakketten (ook onderhoud, opladen, enz.), aangepast aan de activiteiten van de klanten.

Mobilize Limo, de Chinese taxi van Renault
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in