Mercedes C-Klasse gaat de berm in

4w geleden | Maxime Herion

De Mercedes C-Klasse All-Terrain is alleen verkrijgbaar als break, krijgt 4Matic-vierwielaandrijving en heeft een off-roaduitstraling met een 40 millimeter hogere carrosserie.

Hij is herkenbaar aan zijn speciale radiatorgrille en bumpers, de bodemplaatbescherming voor en achter en de donkergrijze matte wielkastkappen. In vergelijking met de klassieke C-Klasse Break zijn de afmetingen van de C-Klasse All-Terrain lichtjes toegenomen. In de lengte met 4 millimeter, zo meet hij in totaal 4.755 millimeter. Door de wielkastkappen is de breedte met 21 millimeter gegroeid tot 1.841 millimeter.

De extra bodemvrijheid van ongeveer 40 millimeter maakt de compacte Mercedes ook hoger (1.494 millimeter). Standaard rijdt de All-Terrain op 17-duimsvelgen, maar 18 of 19 duim zijn als optie verkrijgbaar.

De C-Klasse All-Terrain is gebaseerd op het Avantgarde-model. Onder zijn zes verschillende rijprogramma's zijn er twee ontworpen voor gebruik op ruwe wegen. De 4Matic-vierwielaandrijving verdeelt het vermogen tussen 45% vooraan en 55% achteraan. De motoren zijn overgenomen van de berline. Het gaat om viercilinders op benzine en diesel, geholpen door een hybride systeem van 48 volt.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in