Maserati en David Beckham brengen hulde aan Miami

1mnd geleden

Als ambassadeur voor het merk met de drietand werkte de internationale voetballer samen met Maserati's Centro Stile om de MC20 Fuoriserie Edition te creëren. Een zeer speciale versie van de supercar.

Met het personaliseringsprogramma Fuoriserie kunnen Maseratiklanten hun eigen auto op maat samenstellen. Om de afdeling te promoten, werkte het merk samen met de voormalige Engelse voetbalinternational David Beckham. Samen creëerden ze een uniek model, als eerbetoon aan Miami, de stad van Beckhams huidige voetbalclub.

Het eindresultaat is een combinatie van zwart en roze, met een afwisseling tussen glanzende en matte oppervlakken. Zo is het interieur, in leder en alcantara, zwart met contrasterend stiksels in roze. De rugleuningen in alcantara zijn bewerkt met een speciale lasergravure, en de hoofdsteun is voorzien van driedimensionaal borduurwerk.

Op de centrale tunnel tussen de twee stoelen prijtk een gepersonaliseerd naamplaatje. Bovenaan, naast het logo met de drietand, staan de woorden "Voor David" met een aluminium effect.

Maserati en David Beckham brengen hulde aan Miami

Tweedehands auto's van de dag

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in