Lamborghini produceert zijn eerste... boot!

1mnd geleden

Lamborghini heeft de handen in elkaar geslaan met de Italiaanse fabrikant Tecnomar om een jacht te bouwen dat wordt aangedreven door twee V12-motoren en dat zowel uiterst exclusief als snel is.

De Tecnomar for Lamborghini 63", die voor 3,1 miljoen euro wordt verkocht, is een jacht dat is gemodelleerd op de Lamborghini Sian FKP 37. Met een gewicht van 24 ton is deze boot geïnspireerd op het universum van het Italiaanse sportwagenmerk. Meer in het bijzonder op het ontwerp van enkele iconische modellen die geschiedenis hebben geschreven.

De boot is gedeeltelijk gemaakt van carbon en heeft een agressieve lijn die perfect aansluit bij zijn doelstelling om het snelste 'productie'-jacht ter wereld te worden. Om dit te bereiken heeft hij twee 24-liter-V12-dieselmotoren, die elk 2.000 pk leveren!

Met zo’n cavalerie kan de Tecnomar for Lamborghini 63" een kruissnelheid bereiken van 60 knopen, of 111,12 km/u. Genoeg om de mooiste havens van de Middellandse Zee in sneltempo te verblijden met een bezoekje.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in