Ferrari's SUV laat zijn snoet zien

1mnd geleden

Het is alweer een tijdje geleden dat Ferrari aankondigde met een SUV te komen. Het Italiaanse merk heeft de eerste afbeelding onthuld. De officiële onthulling staat voor later dit jaar op de agenda.

De door Ferrari vrijgegeven afbeelding geeft een glimp van de voorkant van de toekomstige Purosangue, de officiële naam die reeds door het merk is bevestigd. Een resoluut agressief gezicht, maar nogal in tegenspraak met de conventionele producten van de Italiaanse fabrikant. Niet onlogisch, want het zal de eerste keer zijn dat een SUV het blazoen van het steigerende paard zal dragen. Het word dan ook een  veroveringsauto, met als doel nieuwe klanten aan te trekken.

Naar alle verwachting krijgt de SUV  een plug-in hybride aandrijving, een oplossing die al in verschillende modellen te vinden is, waaronder de gloednieuwe 296 GTB.

Een officiële onthullingsdatum is er nog niet, maar Ferrari belooft dat het later op het jaar meer onthult. De productie zou eind dit jaar starten en de eerste leveringen beginnen in 2023 plaatsvinden.

Ferrari's SUV laat zijn snoet zien
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in