Eerste Ineos-dealers zijn aangewezen

4w geleden | Nicolas Morlet

Terwijl de technici van Ineos de Grenadier verfijnen, ontplooien de verkoopteams hun distributiestrategie. De eerste 160 dealers zijn net geselecteerd, waaronder twee in België.

Overeenkomstig de oorspronkelijk aangekondigde plannen zou de Grenadier van Ineos voor het einde van dit jaar in België landen. Voor de distributie van deze hardcore offroader wil het Britse merk een beroep doen op een netwerk van "gevestigde dealergroepen, 4x4-specialisten en dealers van landbouwmachines". Het dient als bewijs van het noeste karakter van de nieuwe 4x4, ver van de huidige bling van bepaalde modellen die ooit bekendstonden om hun vermogen om overal zonder angst heen te gaan.

Voor de Benelux en acht andere Europese landen zal de Grenadier worden verkocht door Hedin Mobility Group. In België zijn twee dealerbedrijven geselecteerd, in Zaventem en Lokeren. Tot dusver komen er 160 verkooppunten, maar Ineos herhaalt zijn doelstelling van 200 tegen het eind van het jaar.

De volledige technische specificaties en prijzen van de Ineos Grenadier worden tegen eind april onthuld. Bestellen kan vanaf mei 2022.

Eerste Ineos-dealers zijn aangewezen
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in