Een Donkervoort kan nu ook op maat

1w geleden

De Nederlandse fabrikant heeft zopas de laatste evolutie van zijn GTO voorgesteld, een raket met 435 pk die volledig gewijd is aan rijplezier, gebouwd volgens de wensen van de klant.

Onder de motorkap van deze hardcore sportwagen ligt een door ABT Sportsline geprepareerde vijfcilindermotor van Audi, met een vermogen van 435 pk. Door zijn massa van slechts 680 kilogram accelereert hij de auto in slechts 2,6 seconden van 0 naar 100 km/u.

In vergelijking met de andere GTO's van het gamma onderscheidt de nieuwe GTO Individual Series zich door zijn eenvoudiger koetswerk, dat een paar van zijn luchtinlaten heeft laten vallen.

Hij wordt verkocht voor ongeveer 200.000 euro inclusief btw. Zijn bijzonderheid is dat hij volledig wordt gebouwd volgens de specificaties van de klant, die bijvoorbeeld de vorm van de zetels kan kiezen, de aan- of afwezigheid van stuurbekrachtiging, alle afwerkingen of zelfs de installatie van een telemetriesysteem voor circuitdagen. Voor weekendtrips biedt Donkervoort zelfs een bagagepakket op maat. Niets is onmogelijk, zolang je het budget maar op zak hebt!

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in