De MG4 Electric toont het puntje van zijn neus

1mnd geleden

MG, oorspronkelijk een Engels merk bekend om zijn kleine sportieve cabrio's, is sinds 2006 eigendom van SAIC Motor Europe, een dochteronderneming van de Chinese groep Shanghai Automotive Industry Corporation (SAIC), en is vooral gespecialiseerd in elektrische en hybride auto's.

Na de modellen 5 (elektrisch), ZS (elektrisch en binnenkort ook met benzinemotor), EHS (herlaadbare hybride) en Marvel R (elektrisch), bereidt MG zich voor om de MG4 op de markt te brengen, een 100% elektrische compacte wagen die een rechtstreekse concurrent vormt voor de Volkswagen ID.3, Renault Mégane E-Tech en Citroën ë-C4, om er maar een paar te noemen, maar tegen een veel lagere prijs, want hij zou minder dan 30.000 euro gaan kosten.

Concreet gaat het om een compacte gezinswagen van 4,29 meter lang, gebaseerd op een nieuw platform en met keuze uit twee versies: één met een batterij van 51 kWh (170 pk) en één met een batterij van 64 kWh (204 pk). Het bereik bedraagt respectievelijk 350 en 450 kilometer. Een model met vierwielaandrijving wordt ook verwacht.

De MG4 Electric toont het puntje van zijn neus
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in