De Lamborghini Countach keert terug!

1mnd geleden

De Italiaanse fabrikant van superauto's heeft op zijn sociale netwerken de terugkeer aangekondigd van zijn mythische model uit begin de jaren 70. Een blijde boodschap, zowaar.

Op de sociale netwerken publiceerde Lamborghini het volgende bericht: "Countach was born from a dream. A dream to push the limits of speed, to envision a new type of design, and to create a Super Sports Car like no other. And now, 50 years later, the new Lamborghini Countach is coming."

De boodschap gaat vergezeld van een video, waarin het legendarische model wordt getoond dat van 1974 tot 1990 werd geproduceerd, samen met wat naar verwachting het nieuwe model zal worden.

De beknopte aankondiging leidt tot veel speculaties over wat de fabrikant zal presenteren. Sommigen zeggen dat het een concept car zal zijn, anderen zeggen dat het een hybride auto wordt of een model gebaseerd op de technologie van de Aventador. Het Pebble Beach Concours d'Elegance van 15 augustus zou het toneel kunnen worden van de nieuwe Countach.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in