Cupra toch aanwezig op het Brusselse autosalon

5d geleden

Het merk, dat een afzonderlijke entiteit binnen D'Ieteren import is, heeft besloten om deel te nemen aan het Autosalon van Brussel. Als enige binnen de portfolio van de Belgische invoerder.

In januari 2021 wilde Cupra zichzelf officieel lanceren op zijn eerste autosalon. Dat feestje ging niet door, omdat het salon werd geannuleerd. Het uitstel stond gepland voor januari 2022. Helaas heeft D'Ieteren, dat Cupra in België importeert, aangekondigd dat het volgend jaar forfait geeft in de Heizelpaleizen.

Verrassend genoeg tekent Cupra nu wel in. Aurélie Vanneste, de nieuwe directeur van Cupra in België, vult aan: "Onze elektrische strategie voor de toekomst, de unieke stijl van onze modellen en de sportieve inspiratie van het merk zullen de bezoekers van het Autosalon van Brussel niet onverschillig laten".

De ambitie van Cupra op het Autosalon van Brussel bestaat erin om meer bekendheid bij het grote publiek te vergaren. Het distributienetwerk is momenteel beperkt tot tien Cupra Corners ondergebracht bij evenveel Seat-dealers in België. Cupra's roll-outstrategie in België zal een off- en online aanpak combineren.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in