Cupra Terramar: de onverwachte

2w geleden

Op een groot evenement ter gelegenheid van zijn 4-jarig bestaan, bevestigde het merk Cupra de komst van al bekende modellen, en onthulde tegelijkertijd een ander model waar nog niemand van gehoord had.

Tijdens dit megaverjaardagsfeestje, niet ver van Barcelona, konden we de "definitieve" versies zien van reeds bekende concepten: de elektrische SUV Tavascan, en de veelbelovende elektrische stadsauto Urban Rebel (misschien niet de definitieve naam), respectievelijk aangekondigd voor 2024 en 2025. Daarna? Een verrassing. Komt er ook in 2024: de Terramar.

Laatste verbrandingsmotor

Uiteraard gaat het nogmaals om een SUV. Met zijn 4,5 meter lengte vrij compact  heeft Cupra al aangekondigd dat het model de allerlaatste van het merk wordt met verbrandingsmotoren, uiteraard in combinatie met een plug-inhybride module.

Verder bevestigt de Terramar de belofte die Cupra aan zijn doopvont als apart merk deed: op lange termijn zal elk voertuig eigen zijn aan het merk, en niet langer een afgeleide van Seat. Trouwens, we weten wat de toekomst van Cupra is, maar we hebben al een hele tijd niets meer van Seat gehoord. Voor ons lijkt het op een overdracht. Maak je klaar om Seat volledig te zien opgaan in Cupra...

Cupra Terramar: de onverwachte
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in