Citroën geeft groen licht voor de My Ami Buggy (maar niet voor iedereen)!

1w geleden | Nicolas Morlet

Eind vorig jaar onthulde Citroën een leuk en avontuurlijk concept op basis van zijn kleine Ami, My Ami Buggy genaamd. Gezien de populariteit van het concept, heeft het merk besloten om er een productieversie van te maken. Maar let op: de productie wordt beperkt en de verkoop verloopt exclusief online tijdens één dag!

De wegversie neemt de "Khaki" gedoopte groene kleur over van de conceptversie, met een paar fluorescerende gele inzetstukken op het dashboard die zich door de voorruit zichtbaar maken. De deuren zijn eenvoudige frames, en het dak is vervangen door een oprolbaar zeil dat achter de passagiers kan worden opgeborgen om van de frisse lucht te genieten. Er is echter geen spoor van de brede terreinbanden, noch van de extra bescherming.

Een plaatje met de inscriptie "My Ami Buggy Ultra Limited Edition" zal op het dashboard van elk van de 50 geproduceerde auto's staan te blinken. De Buggy’s gaan op 21 juni om 12 uur 's middags in de verkoop op een speciale website, voor een prijs van 9.790 euro. Er zijn er misschien niet genoeg voor iedereen!

Citroën geeft groen licht voor de My Ami Buggy (maar niet voor iedereen)!

Tweedehands auto's van de dag

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in