Citroën gaat 1.000 extra Ami Buggy's produceren

1mnd geleden | Nicolas Morlet

Een klein kerstcadeautje voor al diegenen die teleurgesteld waren dat ze afgelopen juni geen My Ami Buggy konden kopen: Citroën is van plan er in 2023 nog 1.000 extra te produceren! Dit moet tegemoetkomen aan het grote aantal mensen dat viel voor deze onverwachte rage omtrent deze moderne stadsbuggy.

Afgelopen juni was de amusante speciale serie My Ami Buggy ongelooflijk populair. Citroën verkocht alle vijftig exemplaren in slechts achttien minuten uit tijdens een online evenement. Dit betekende dat veel geïnteresseerden er geen konden bemachtigen. Deze krijgen allemaal een tweede kans in 2023. Deze keer met veel meer uitverkorenen, aangezien er duizend stuks van de band zullen lopen.

Deze nieuwe versie van de 'My Ami Buggy' zal "erg gelijken op de eerste editie, maar een paar verrassingen in petto hebben, die voor de lente uit de doeken worden gedaan", aldus de fabrikant. "Vol karakter, zowel trendy als robuust, zal deze editie u uitnodigen om te spelen in de stedelijke jungle en anders te leven in de open lucht, vooral aan zee.”

Slecht nieuws voor de eigenaars?

De productie van zoveel extra modellen is slecht nieuws voor de kopers van de eerste serie. Tenminste voor degenen die erop rekenden dat hun auto door zijn zeldzaamheid in waarde zou stijgen. Het duurde niet lang of er werden exemplaren gevonden op de advertentiesites voor prijzen die soms meer dan het dubbele waren van de oorspronkelijke 9.790 euro. Als deze exemplaren kopers hebben gevonden, zijn het waarschijnlijk deze gegadigden die het meest te betreuren zijn.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in