Citroën My AMI Buggy: als een Mehari

4w geleden

Na iedereen te hebben verrast met zijn vreemde kleine AMI, biedt Citroën nu een verrassende Buggy-versie aan, voorzien van alle uitrusting voor de perfecte avonturier. Een echte uitnodiging tot een actieve levensstijl... maar niet te ver van de bewoonde wereld.

Off-roadbanden, reservewiel op het dak, halve deuren, bull bars (of liever bull horns gezien hun grootte)... het concept van de My AMI Buggy lijkt klaar om de natuur in te trekken! Of beter gezegd, om het strand te gaan verkennen. Net als een zekere Mehari in zijn tijd die ook voor zonnekloppers was ontworpen. De LED-strip aan de voorkant en de draagbare muziekluidspreker zijn perfect voor een feestje bij zonsondergang aan zee.

Naast de carrosserie zijn veel elementen specifiek voor dit concept, te beginnen met het schuim in de stoelen, die dubbel zo dik zijn. De bergruimte kan buiten het voertuig worden gebruikt, bijvoorbeeld voor een picknick. En er is een nieuwe bagagelijn ontwikkeld.

Dit concept lijkt niet voorbestemd om als zodanig tot leven te komen, maar het illustreert een van de vele gezichten die de Ami, het atypische mobiliteitsobject dat door Citroën werd ontwikkeld, zou kunnen aannemen, klaar om nieuwe gebieden te verkennen.

Citroën My AMI Buggy: als een Mehari

Tweedehands auto's van de dag

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in