COTY op het autosalon van Brussel

1mnd geleden | Nicolas Morlet

Het Autosalon van Brussel viert zijn honderdste editie in stijl met de uitreiking van de Auto van het Jaar-trofee (COTY).

Traditioneel worden de resultaten van de verkiezing van de Auto van het Jaar bekendgemaakt tijdens het autosalon van Genève begin maart. Maar omdat die beurs voor het derde achtereenvolgende jaar is afgelast, zullen de juryleden en de vertegenwoordigers van de merken in Brussel bijeenkomen om de toekenning van de meest prestigieuze autoprijs van Europa te vieren. Dat is goed nieuws voor onze nationale show, die van 14 tot 22 januari 2023 zijn 100ste editie viert!

"We zijn dan ook verheugd de prijs Auto van het Jaar in Brussel te mogen verwelkomen", zegt Andreas Cremer, CEO van FEBIAC, de Belgische en Luxemburgse federatie van de auto- en fietsindustrie, die het autosalon organiseert. “Met de komst van The Car of the Year heeft het Autosalon van Brussel zijn positie op de kaart van de internationale motorshows verder versterkt. Gevestigd in het hart van Europa, op een steenworp van de Europese instellingen, en met de onafhankelijkheid die voortvloeit uit het feit dat wij geen Belgische autofabrikant meer huisvesten, zijn wij ervan overtuigd dat The Car of the Year alle voorwaarden zal vinden om het belang en de reikwijdte van deze prestigieuze wedstrijd – die een autoriteit is in onze sector - op het Autosalon van Brussel succesvol te kunnen voortzetten”.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in