BMW 7 Reeks en i7: eerste beelden, eerste informatie

2mnd geleden

In afwachting van de volledige onthulling over ongeveer een maand, onthult BMW de nieuwe generatie van zijn vlaggenschip. En die beantwoordt een vraag die iedereen stelde.

Wordt het een kleine, elegante grille of een grote oversized neus? Ja, het worden grote neusgaten, en zelfs groter dan ooit. Vooral omdat de kleine koplampen aan beide zijden zijn afgevlakt, waardoor de nieren van BMW nog meer opvallen. Je vindt het leuk of niet, maar zo is het nu eenmaal.

Klassiek en elektrisch

We hebben al vernomen dat de klassieke 7 Reeks en de i7 gelijktijdig, of zeer dicht na elkaar, zullen worden gelanceerd. Wat de klassieke motoren betreft, weten we al dat er geen V12-motor meer in de catalogus zal staan. Anderzijds, er moet nog steeds een V8 zijn, evenals zes- en viercilinders met verschillende soorten van hybridisering. Wat de i7 betreft, weten we op dit moment alleen dat deze een vrij groot accupakket zal krijgen, waarbij een actieradius van zo'n 600 kilometer wordt genoemd.

Rollende bioscoop

Ten slotte onthult de fabrikant ook enkele opties voor hoe de luxelimousine van de toekomst er zal uitzien. Zo worden de achterpassagiers verwend met een enorm scherm dat uit het plafond naar beneden komt. Er is ook een zonnedak SkyLounge dat tot boven de achterzetels open kan.

Meer info volgt nog tot de officiële presentatie volgt.

BMW 7 Reeks en i7: eerste beelden, eerste informatie
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in