BMS 2023 : MG, Paleis 6, en SsangYong, Paleis 7.

4w geleden | Maxime Pasture

Brussels Motor Show 2023 : ontdek MG, Paleis 6, en SsangYong-gamma’s, Paleis 7.

MG - De MG4 zal van zich laten horen!

MG heeft België gekozen voor het eerste publieke optreden van de MG4, zijn nieuwe elektrische sedan. Aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs in zijn klasse, vanaf 30.785 euro, maakt dit model geen lawaai op de weg, maar zal toch het gesprek van de dag zijn!

MG, bekend om zijn elektrische - of althans geëlektrificeerde - modellen, zorgde onlangs voor een verrassing door zijn SUV ZS te lanceren met twee benzinemotoren (1.5-viercilinder van 106 pk en 1.0-driecilinder van 111 pk)! De vanafprijs is een indrukwekkende 18.485 euro. In primeur kan je in Brussel ook de eerste volledig elektrische break, MG5, bewonderen.

SsangYong - Eerste salonoptredens in Brussel...

In dit tijdperk van elektrificatie is de hoofdrol op de stand van SsangYong voor de Korando e-Motion, de volledig elektrische versie van de bestseller van het Koreaanse merk. Zo kunnen de bezoekers van het Autosalon in Brussel kennismaken met een van de meest competitieve elektrische SUV's in zijn klasse. Andere nieuwe auto’s die het publiek nog niet heeft kunnen ontdekken door de teloorgang van autosalons zijn de updates van de SUV Rexton en de pick-up Musso.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in