BMS 2023 : Lexus & Toyota, Paleis 7

1mnd geleden | Maxime Pasture

Brussels Motor Show 2023 : ontdek Lexus en Toyota-gamma’s in Paleis 7.

Lexus - “Omotenashi”

Lexus verwelkomt zijn bezoekers op een stand die verfijning, warmte en sereniteit wil uitstralen. Elk detail is zo ontworpen dat de bezoeker helemaal wordt ondergedompeld in de Lexus Omotenashi-filosofie, waarin gastvrijheid centraal staat. Bezoekers zullen in België twee exclusieve avant-premières kunnen ontdekken. Naast de 100% elektrische Lexus RZ450e kan het publiek ook voor het eerst kennismaken met de nieuwste generatie van de plug-inhybride Lexus RX.

Bestsellers als de plug-inhybride SUV Lexus NX en de hybride cross-over Lexus UX zullen ook de stand opvrolijken, naast de hybride sedan Lexus ES en de sportcabriolet Lexus LC.

Toyota - Waaier aan aandrijvingen

Voor deze 100ste editie van het Autosalon presenteert Toyota vijftien modellen op een stand van 1.200 m². De nadruk ligt op zelfopladende hybrides, die betaalbaarder zijn dan plug-ins en andere elektrische auto's. Er zullen zes verschillende modellen worden gepresenteerd: Yaris, Yaris Cross, C-HR, Corolla, RAV4 en natuurlijk de nieuwe Corolla Cross.

Daarnaast kunnen bezoekers ook kennismaken met de andere aandrijflijnen die Toyota in zijn gamma opneemt: plug-inhybride, elektrisch en waterstof. Enkele modellen uit het sportwagengamma - zoals de Supra met manuele versnellingsbak maar helaas geen GR86 - en bedrijfsvoertuigen vervolledigen de stand. Niet te missen: de nieuwe bZ4X, samen met zijn tweelingbroer Subaru Solterra genomineerd als finalist voor Auto van het Jaar.

BMS 2023 : Lexus & Toyota, Paleis 7
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in