Elektrische auto's: nieuwe dienst van private leasing

2j geleden

AG en Arval bundelen hun krachten met GO4Lease. Dit leasingplatform voor particulieren wil met "all-inclusive"-pakketten elektrisch aangedreven voertuigen promoten.

AG en Arval, die respectievelijk actief zijn in de verzekerings- en de leasesector, hebben hun krachten gebundeld voor de lancering van GO4Lease, een dienst die autoleasing voor persoonlijk gebruik aanbiedt, ook bekend als private leasing. Dit is een all-inclusive pakket dat door 4.000 makelaars over het hele land wordt verdeeld, waardoor particulieren te allen tijde in een nieuwe of recente auto kunnen rijden.

In de praktijk betalen de klanten een maandelijkse vergoeding op basis van een huurcontract van bepaalde duur en een vast aantal kilometers. Dit is geschikt voor mensen die alleen willen betalen voor de gebruikswaarde van de auto, en deze om de 4 of 5 jaar willen vervangen.

Het contract omvat ook diensten die verband houden met de leasing: uitgebreide garantie, onderhoud, winterbanden, enz. Het zal niet verbazen dat GO4Lease bijzondere nadruk legt op geëlektrificeerde auto's, die voor particulieren vaak moeilijker toegankelijk zijn. Ter gelegenheid van de lancering van deze dienst wordt een wedstrijd georganiseerd. Je kan kans maken op een tweejarige lease van een Peugeot e-208. Zin om deel te nemen. Surf dan naar: https://ag.be/go4lease/nl/wedstrijd

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in