D'Ieteren kruipt in het fietszadel

1w geleden

De Belgische autogroep, onder meer bekend als importeur van de merken Volkswagen, Audi, Skoda, Seat en Porsche in België, heeft zopas de Brusselse fietsenwinkel Goodbikes overgenomen. Het bedrijf wil zijn activiteiten diversifiëren.

D'Ieteren, dat al actief is in de sector van de gedeelde mobiliteit met Poppy in Brussel en Antwerpen, is bezig met de uitbouw van een afdeling "Fietsen" die het enkele maanden geleden oprichtte. Daarvoor neemt het nu de winkel Goodbikes over.

Het is de bedoeling een keten te ontwikkelen die zich in de grote steden van het land zal vestigen en die hoofdzakelijk gespecialiseerd zal zijn in elektrische tweewielers. D’Ieteren, opgericht in 1805, wil een aantal onlinediensten en leveringen van fietsen aanbieden om nieuwe professionele klanten aan te trekken.

De winkel Goodbikes zal begin volgend jaar zijn intrek nemen in de lokalen van D'Ieteren in de Rue Américaine in Elsene. Op meer dan 3.000 m2 zal de winkel alle soorten fietsen en een reparatiewerkplaats aanbieden.

tags-label Mobiliteit
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in