Coyote zendt preventieberichten uitzenden tijdens de eindejaarsfeesten

1mnd geleden | Nicolas Morlet

Gebruikers van de beroemde "rij-assistent" Coyote hebben sinds afgelopen zaterdag misschien gemerkt dat er een preventiebericht verschijnt wanneer je het doosje opstart. Dit is de nieuwe campagne van het bedrijf in samenwerking met het Waalse Agentschap voor Verkeersveiligheid.

Deze sensibiliseringsberichten zullen de komende drie weken op alle Coyote-interfaces (boxen en iCoyote-applicatie) worden uitgezonden. Dit initiatief maakt deel uit van de campagne "Het gebeurt niet alleen bij anderen" is een initiatief van de minister van Verkeersveiligheid Valérie De Bue. Het Waalse Agentschap voor Verkeersveiligheid (A.W.S.R.) voert deze campagne de hele maand december.

Vier berichten

Van 10 december 2022 tot 5 januari 2023 zullen systematisch vier berichten verschijnen bij de start van de Coyote-toestellen en -toepassingen voor alle gebruikers die in Wallonië reizen. Deze zijn: "Om 100% van de feestdagen te genieten, 0% alcohol achter het stuur", "Laten we samen de weg beter delen om ieders leven te sparen", "Haal het meeste uit de feestdagen, vertraag" en "Een ongeluk overkomt niet alleen anderen". Wees voorzichtig achter het stuur".

De woorden van de minister

Valérie De Bue, minister van Verkeersveiligheid: "Een ongeval overkomt niet alleen anderen. Achter elk aantal slachtoffers staan namen en achternamen en vaak zijn er levens veranderd. Het is belangrijk alle beschikbare middelen te gebruiken om de mensen hieraan te herinneren en hen bewust te maken van de verkeersveiligheid. Daarom bundelen we onze krachten met Coyote om de preventieboodschappen van het Waals Verkeersveiligheidsagentschap te verspreiden.

Tags: Mobiliteit
Coyote zendt preventieberichten uitzenden tijdens de eindejaarsfeesten
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in