Actu 

Nieuwe auto’s

De MG 3 daagt de Yaris en Clio uit!

1mnd geleden | Quentin Pannaud
De nieuwe MG 3, net onthuld in Genève, is een geloofwaardig alternatief voor de kleine hybride stadsauto's waarmee hij wil concurreren dankzij zijn uitstekende verhouding tussen prijs en prestaties...
Nieuwe auto’s

MG presenteert hybride stadsauto op autosalon van Genève

2mnd geleden | Nicolas Morlet
De Chinese autofabrikant MG breidt zijn Europese aanbod verder uit met een stadsauto die eind februari op het autosalon van Genève wordt onthuld. Het wordt de eerste auto met de nieuwe hybride aandrijflijn van het merk.
Nieuwe auto’s

Chinese merken hebben hun verkoop in België meer dan verdubbeld!

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Chinese fabrikanten registreerden vorig jaar 9.804 auto's in België. Dat is meer dan het dubbele van de 4.000 voertuigen die het jaar voordien op de weg werden gezet. Maar het waren vooral drie specifieke merken die aan het langste eind trokken.
Autotests

Test MG4 XPower: een wereld van verschil!

5mnd geleden | Nicolas Morlet
Kan je in 2023 een auto krijgen die supercarprestaties levert voor de prijs van een sportwagen 'zoals vroeger' - alias vóór de elektrificatie en de prijsexplosie? Ja, deze MG4 XPower! Maakt de Chinese auto zijn beloftes ook op de weg waar?
Classics

Autoworld viert 100 jaar MG

5mnd geleden | Laurent Zilli
In 1923 rolde er een kleine sportwagen uit een Engelse werkplaats, voor het eerst voorzien van een achthoekig schild met de initialen van Morris Garage. Een iconisch Brits merk was geboren.
Nieuwe auto’s

Toekomstige MG3: hybride stadsauto voor minder dan 18.000 euro

6mnd geleden | Nicolas Morlet
Uitgelekte homologatie-renderings hebben ons een idee gegeven van hoe de toekomstige MG er zal uitzien. De styling is duidelijk geïnspireerd op die van de MG4 en MG Cyberster. Er is een vleugje agressie, maar niet te veel, met strakke lijnen en...
Nieuwe auto’s

MG EHS 2024: het juiste alternatief, zonder toegevingen

7mnd geleden
De EHS is MG's SUV voor het hele gezin. Dit model sluit perfect bij de tijdsgeest aan, met zijn oplaadbare hybride aandrijflijn die elektrisch rijden toegankelijk maakt voor iedereen, zonder enige beperking.
Nieuwe auto’s

MG4 2023: de auto voor het volk uit het elektrische tijdperk

7mnd geleden
Met de MG4 biedt MG eindelijk een volwaardig elektrisch alternatief voor compacte modellen met verbrandingsmotor: het is een ruime, goed uitgeruste auto met voldoende actieradius voor familiaal gebruik. En dat voor een geweldige prijs!
Nieuwe auto’s

MG ZS ICE 2023: mobiliteit voor iedereen

7mnd geleden
In lijn met de campagne "It's a match" biedt MG nu een nog betaalbaardere ZS aan, zodat er echt een MG is op maat van iedereen en dus voor allen!
Nieuwe auto’s

Vier nieuwe MG-modellen in 2024

7mnd geleden | Nicolas Morlet
MG is gestaag gegroeid in België en Europa, en volgend jaar zal het nog sterker dankzij de lancering van vier nieuwe modellen.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in