Mercedes


Actu  Mercedes

Nieuwe auto’s

Update voor Mercedes G-Klasse

1d geleden | Laurent Zilli
De huidige generatie van de G, die in 2018 werd gelanceerd, krijgt zijn eerste grote update, in aanloop naar de op til zijnde elektrische versie. Het iconische uiterlijk is gelukkig intact gebleven.
Nieuwe auto’s

Vierpitter voor de Mercedes-AMG GT

1w geleden | Laurent Zilli
Voor het eerst wordt de sportcoupé van AMG aangeboden met een viercilindermotor. Het ligt voor de hand dat dit wel eens de leukste en meest wendbare versie uit het hele gamma zou kunnen zijn.
Sport

24H of Spa, 100 jaren: historische affiches

1w geleden | Maxime Pasture
De CrowdStrike 24 Hours of Spa viert van 26 tot en met 30 juni zijn 100ste verjaardag. SRO Motorsports Group, organisator van het evenement, stelt met veel trots de officiële affiche voor van deze legendarische wedstrijd. Een uitzonderlijke affiche...
Nieuwe versies

Mercedes' elektrische prototype wordt steeds efficiënter

1w geleden | Laurent Zilli
Mercedes blijft de concept Vision EQXX doorontwikkelen en weerhoudt zich er niet van om het ook in de praktijk te testen. Het voertuig heeft zojuist zijn eigen record verbroken door minder brandstof te verbruiken dan een elektrische Twingo.
Nieuwe versies

Mercedes-AMG E 53 Hybrid 2024: nobel als altijd

2w geleden | Laurent Zilli
Een grote verrassing is dit niet, want de CLE Coupé had ons al gerustgesteld over de aard van wat we onder de motorkap vinden. Maar het blijft leuk om te weten dat een Mercedes een zescilindermotor krijgt.
Nieuwe auto’s

Mercedes haalt Tesla in als meest waardevolle merk

1mnd geleden | Nicolas Morlet
De persoonlijkheid van Elon Musk blijft het weer bepalen bij Tesla. In voor- en tegenspoed. En deze keer gaat het om het tweede, want door de controverses rond de miljardair is de waarde van het merk met zo'n 12% gedaald, waardoor het uit de top van...
Nieuwe auto’s

Mercedes CLE Cabrio 2024: vol vitamine D

1mnd geleden | Laurent Zilli
De aankondiging van een cabriolet, wanneer je maandenlang alleen maar grijze luchten hebt gezien, is als een sprankeltje hoop, het vooruitzicht op een helderdere en blauwere toekomst.
Nieuwe auto’s

De Mercedes EQG wordt gekeurd door zijn voorganger

1mnd geleden | Laurent Zilli
Mercedes lanceert een reeks humoristische videofilmpjes waarin de aankomende elektrische G-Klasse zijn legendarische voorgangers ontmoet.
Nieuwe auto’s

7 op de 10 verkochte Mercedes-auto's in België zijn nu geëlektrificeerd!

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Gisterenochtend presenteerde Mercedes zijn verkoopcijfers voor België voor 2023. Met een stijging van het aantal inschrijvingen met 20% staat Mercedes helemaal aan de voet van het podium, maar het zijn vooral de elektrificatiecijfers van de...
Nieuwe auto’s

Top 5 van nieuwigheden met verbrandingsmotor die hun stempel zullen drukken op 2024

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Auto's met verbrandingsmotoren hebben hun laatste woord nog niet gezegd! Hier zijn vijf modellen die het publiek in 2024 zullen boeien... én in de jaren daarna.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in