Mercedes


Actu  Mercedes

Nieuwe versies

Mercedes' elektrische prototype wordt steeds efficiënter

11u geleden | Laurent Zilli
Mercedes blijft de concept Vision EQXX doorontwikkelen en weerhoudt zich er niet van om het ook in de praktijk te testen. Het voertuig heeft zojuist zijn eigen record verbroken door minder brandstof te verbruiken dan een elektrische Twingo.
Nieuwe versies

Mercedes-AMG E 53 Hybrid 2024: nobel als altijd

6d geleden | Laurent Zilli
Een grote verrassing is dit niet, want de CLE Coupé had ons al gerustgesteld over de aard van wat we onder de motorkap vinden. Maar het blijft leuk om te weten dat een Mercedes een zescilindermotor krijgt.
Nieuwe auto’s

Mercedes haalt Tesla in als meest waardevolle merk

3w geleden | Nicolas Morlet
De persoonlijkheid van Elon Musk blijft het weer bepalen bij Tesla. In voor- en tegenspoed. En deze keer gaat het om het tweede, want door de controverses rond de miljardair is de waarde van het merk met zo'n 12% gedaald, waardoor het uit de top van...
Nieuwe auto’s

Mercedes CLE Cabrio 2024: vol vitamine D

1mnd geleden | Laurent Zilli
De aankondiging van een cabriolet, wanneer je maandenlang alleen maar grijze luchten hebt gezien, is als een sprankeltje hoop, het vooruitzicht op een helderdere en blauwere toekomst.
Nieuwe auto’s

De Mercedes EQG wordt gekeurd door zijn voorganger

1mnd geleden | Laurent Zilli
Mercedes lanceert een reeks humoristische videofilmpjes waarin de aankomende elektrische G-Klasse zijn legendarische voorgangers ontmoet.
Nieuwe auto’s

7 op de 10 verkochte Mercedes-auto's in België zijn nu geëlektrificeerd!

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Gisterenochtend presenteerde Mercedes zijn verkoopcijfers voor België voor 2023. Met een stijging van het aantal inschrijvingen met 20% staat Mercedes helemaal aan de voet van het podium, maar het zijn vooral de elektrificatiecijfers van de...
Nieuwe auto’s

Top 5 van nieuwigheden met verbrandingsmotor die hun stempel zullen drukken op 2024

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Auto's met verbrandingsmotoren hebben hun laatste woord nog niet gezegd! Hier zijn vijf modellen die het publiek in 2024 zullen boeien... én in de jaren daarna.
Classics

Mercedes verhuurt haar museumstukken voor de Mille Miglia

3mnd geleden | Laurent Zilli
Je kunt deelnemen aan de Mille Miglia aan het stuur van een Mercedes 300 SL, zelfs als je er geen bezit. Maar het kost je wel zoveel als een nieuwe S-Klasse.
Nieuwe auto’s

Mercedes SL 63 AMG S E Performance 2024: 816 pk dankzij F1-technologie!

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Mercedes-AMG topt het SL-gamma af met een nieuwe variant die werkelijk waanzinnig is: de 63 S E Performance, die een V8 en een elektromotor gebruikt voor absoluut ongelooflijke prestaties!
Nieuwe auto’s

Mercedes-AMG CLE 53 Coupé: het 'echte spul' onder de motorkap

3mnd geleden | Laurent Zilli
Ergens in Duitsland droomt een handjevol die-hards nog steeds van auto's die veel lawaai maken, zonder dat ze 1,80 meter hoog zijn. Liefhebbers?

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in