Mercedes


Actu  Mercedes

Nieuwe auto’s

Manufaktur maakt Mercedessen op maat

4d geleden
Naar het voorbeeld van andere Duitse merken lanceert Mercedes Manufaktur, haar personaliseringsdienst die de meest veeleisende klanten kan tevredenstellen.
Nieuwe auto’s

Daimler, Stellantis en TotalEnergies richten samen batterijenbedrijf op

2w geleden | Nicolas Morlet
Daimler, de moedermaatschappij van Mercedes-Benz, voegt zich bij de autogroep Stellantis (die o.a. de merken Peugeot, Opel Fiat, Citroën en Jeep omvat) en TotalEnergies om de Automotive Cells Company te vormen. De joint venture geeft een Europese...
Nieuwe auto’s

Mercedes vervriest ontwikkeling van plug-inhybrides

4w geleden
Plug-inhybrides zijn een gedane zaak voor de ontwikkelingsafdeling van Mercedes. Hun budget wordt toegewezen aan een andere afdeling.
Nieuwe auto’s

De allereerste Mercedes-AMG op stroom!

1mnd geleden
De sportieve tak van Mercedes heeft zopas zijn eerste elektrische auto voorgesteld, de AMG EQS 53 4 Matic+. De grote sedan heeft twee motoren die samen een vermogen ontwikkelen van... 761 pk!
Nieuwe auto’s

Mercedes EQE, de kleine EQS

1mnd geleden
De elektrische versie van de Mercedes E-Klasse is een directe concurrent van de Tesla Model S. Hij zal medio volgend jaar in de verkoop gaan.
Nieuwe auto’s

Dit is de eerste hybride van Mercedes-AMG

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Op het autosalon van München zal AMG, de sportwagendivisie van Mercedes-Benz, zijn eerste hybride model onthullen. De uitzonderlijke AMG GT 4-Door mag de spits afbijten en krijgt het E-Performance-logo. De prestaties zijn weergaloos.
Nieuwe auto’s

Mercedes heeft al camperversie klaar van zijn Citan!

1mnd geleden
Het merk met de ster heeft op het Düsseldorf Caravan Salon een prototype van een camper op basis van zijn nieuwe compacte bedrijfsvoertuig voorgesteld.
Nieuwe auto’s

Mercedes wil met de Citan de Kangoo opnieuw uitvinden

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Mercedes heeft zojuist de tweede generatie van zijn bestelwagen Citan onthuld. Net als zijn voorganger bouwt hij op de fundamenten van de Renault Kangoo. Een paar subtiliteiten moeten het verschil maken.
Sport

Mercedes verlaat de Formule E

1mnd geleden
De Duitse constructeur heeft zopas aangekondigd dat het in 2022 het elektrische eenzitterkampioenschap verlaat. Na seizoen acht van de Fomule E is het schlüss.
Nieuwe auto’s

Mercedes C-Klasse gaat de berm in

1mnd geleden | Maxime Herion
De Mercedes C-Klasse All-Terrain is alleen verkrijgbaar als break, krijgt 4Matic-vierwielaandrijving en heeft een off-roaduitstraling met een 40 millimeter hogere carrosserie.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in