Mazda


Actu  Mazda

Columns

Elektromotor is niet de heilige graal voor Japanse auto- en motorindustrie

1w geleden
Vijf belangrijke Japanse fabrikanten bundelen hun krachten om nieuwe motoren te ontwikkelen. Verrassing: het zijn geen elektrische.
Nieuwe auto’s

Twee nieuwe SUV's voor Mazda

1mnd geleden
Hoewel de helft van zijn Europese gamma uit SUV's bestaat, gaat de constructeur zijn aanbod uitbreiden met twee nieuwe SUV’s voorzien van royale afmetingen.
Nieuwe auto’s

Modeljaarupdate voor de Mazda CX-5

2mnd geleden
De Japanse SUV krijgt enkele technische updates voor het modeljaar 2022.
Mazda

Mazda laat in zijn elektrische kaarten kijken

5mnd geleden
Mazda, een fan van originele technische oplossingen, deelt zijn plannen over de verdere elektrificatie van zijn gamma. Het zal niet zo’n vaart lopen als bij andere merken. Slechts een kwart van de modellen stapt in 2030 af van fossiele brandstoffen.
Autotests

Wegtest Mazda CX-5: voor gevoelige zielen met arendsogen

8mnd geleden
De bestverkochte Mazda kreeg een bijna onmerkbare update. Maar dat nemen we het Japanse merk niet per definitie kwalijk.
Mazda

Mazda beleefde topmaand in januari

9mnd geleden
Het autosalon was virtueel, maar toch zag de Japanse fabrikant zijn januariverkoop met 6% stijgen in vergelijking met vorig jaar.
Mazda

Mazda MX-5 als vintage cabriolet

10mnd geleden
De Grand Albaycin is een chique en nogal dure roadster, geïnspireerd op de oude Britse modellen. De Spaanse firma Hurtan gaat hem in een zeer kleine serie bouwen.
Insoliet

Deze oude Alfa-racer is een Mazda MX-5!

10mnd geleden
Wil je een race-Alfa uit de jaren 30, maar zonder de financiële aderlating en zonder de technische zorgen? Dan is deze Type 184-kit misschien iets voor jou.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in