Actu  Jeep

Nieuwe versies

Jeep Avenger krijgt vierwielaandrijving

1mnd geleden | Quentin Pannaud
De lang beloofde vierwielaangedreven versie van de Jeep Avenger maakt binnenkort zijn debuut. Maar zijn 4x4-architectuur, 4Xe genaamd, zal allesbehalve conventioneel zijn...
Nieuwe auto’s

De toekomstige elektrische Jeep lekte maanden eerder uit dan gepland

2mnd geleden | Laurent Zilli
Minder dan een week na de officiële publicatie van een teaser is de Jeep Wagoneer S in vol ornaat op het web verschenen na een foutje. "Mijn muis gleed uit, baas!”
Nieuwe auto’s

Stellantis: een nieuw platform en acht nieuwe elektrische modellen tegen 2026

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Stellantis heeft zijn gloednieuwe modulaire platform voor grote voertuigen onthuld. De autogroep is van plan om in de komende twee jaar minstens acht nieuwe modellen op dit platform te bouwen.
Nieuwe auto’s

Jeep Avenger krijgt nieuwe hybride aandrijflijn om verkoop te stimuleren

5mnd geleden | Nicolas Morlet
De Jeep Avenger, die aanvankelijk werd gepresenteerd als een puur elektrische auto, breidt geleidelijk zijn aanbod van aandrijflijnen uit. En nu heeft hij een nieuwe mildhybride aandrijflijn: e-Hybrid.
Nieuwe auto’s

De Jeep Avenger op benzine is er (in alle discretie)

7mnd geleden | Laurent Zilli
De Jeep Avenger, auto van het jaar 2023, is een heel schattig en goed gemaakt autootje. Jammer dat hij er alleen in een elektrische versie is. Alleen, in feite is dat niet zo.
Nieuwe auto’s

Bijgewerkte Jeep Wrangler komt naar Europa, Gladiator vertrekt

7mnd geleden | Nicolas Morlet
De Jeep Wrangler van 2024, die een paar maanden geleden in zijn thuismarkt werd gerestyled, komt naar Europa met zijn onnavolgbare stijl en een paar extra verfijningen. De pick-up Gladiator zal daarentegen geen nieuwe jaargang ingaan: Jeep heeft...
Nieuwe auto’s

Alfa Romeo's eerste elektrische model wordt een kleine SUV

7mnd geleden | Nicolas Morlet
Na het succes van de Tonale is Alfa Romeo klaar om zijn gamma verder uit te breiden naar beneden met een kleine SUV, voorlopig bekend als de Brennero. Dankzij een lek van interne documenten weten we al hoe hij eruit zal zien.
Nieuwe auto’s

De Jeep Gladiator gaat ons nu al verlaten

7mnd geleden | Laurent Zilli
De Jeep Gladiator, in 2019 in de Verenigde Staten gelanceerd maar in Europa pas in 2021, beëindigt zijn Europese carrière aan het einde van het jaar. Ter afscheid lanceert de fabrikant een speciale serie.
Nieuwe auto’s

Jeep viert 30 jaar Jurassic Park met een exclusieve decokit voor de Wrangler

8mnd geleden | Nicolas Morlet
Het is alweer dertig jaar geleden dat Jurassic Park uitkwam! Een legendarische film waarin de Jeep Wrangler een opvallende verschijning was: het was deze auto die door John Hammond werd gekozen als dienstvoertuig voor zijn park. En het is ook het...
Nieuwe auto’s

Kleine update voor Jeep Wrangler

1j geleden | Laurent Zilli
De meest emblematische van de Jeeps krijgt enkele verbeteringen ter gelegenheid van zijn midcareer. Om beter bestand te zijn tegen de nieuwe koning van de berg, de Ford Bronco?

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in