VAN DE REDACTIE – Brussel houdt stand

4w geleden

Als je straks goed voorbereid naar het Heizel wil, dan heb je met dit nummer van je favoriete magazine de perfecte gids in handen.

In ons ruime overzicht vind je alle modellen die je absoluut moet zien op de honderdste editie van het Brusselse Autosalon. En in ons gratis bijlage ‘Mobility Life’ vind je nog eens een lijvig dossier met alle elektrische auto’s en plug-inhybrides die vandaag op de markt zijn.

Het wordt trouwens een zeer opmerkelijke editie van het Salon, daar op de Heizel. Overal om ons heen sneuvelen de autosalons, zoals Frankfurt. En als ze nog georganiseerd worden, zoals een paar maand geleden in Parijs, dan stellen ze niets meer voor. Omdat veel merken afhaken, want dromen van een toekomst waarin ze hun auto’s uitsluitend online verkopen. Maar ook omdat de merken in hogere prijsklassen hun modellen almaar vaker liever gaan tonen op evenementen als Goodwood of Knokke. Maar zie: in dat landschap blijft Brussel dus overeind, want na de Covic-onderbreking krijgen we opnieuw een echt Autosalon. Met bijna alle merken die present tekenen. De Belgische autoliefhebber zal er niet om rouwen.

Dat het Brusselse Autosalon goed boert in een wereld waar anderen zwalpen, is de jury van ‘Car of the Year’ niet ontgaan. Deze meest gereputeerde onderscheiding in de autowereld kondigde tot vorig jaar de ‘Europese Auto van het Jaar’ aan in Genève, maar heeft nu dus voor Brussel gekozen: de uitslag wordt op 13 januari op het Salon aangekondigd. In dit nummer serveren we tests van alle zeven auto’s die tot in de finale van ‘COTY’ raakten, en je kan ook zelf je favoriet kiezen, zoals je verder in dit nummer leest. Veel plezier met nummer 314 van Auto Trends.

Joost Bolle

Hoofdredacteur

Jurylid Car of the Year

joost.bolle@telenet.be

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in