VAN DE REDACTIE - Bedankt trouwe lezer, en welkom nieuwe lezer

6mnd geleden

Neen, voor het tweede jaar op rij is er geen Autosalon op de Heizel. Geen nood. Eigenlijk heb je alles wat je nodig hebt in handen: nummer 305 van AutoTrends.

Nadat we in ons vorig nummer een volledig overzicht gaven van al het nieuws dat de merken in hun showroom parkeren, serveren we in deze editie een dossier waarin we alle interessante saloncondities bundelen. Een must voor wie uitkijkt naar nieuwe wielen. Zoals AutoTrends een must is voor iedereen die zich interesseert voor auto’s en mobiliteit.

AutoTrends werd opgericht in 1994 en de Nederlandstalige editie is ondertussen ook al vier jaar op de markt. De cijfers bevestigen het: we krijgen er iedere maand nieuwe lezers bij. Wie zich nu al als ‘trouwe lezer’ kan beschouwen, en die ik daarvoor alvast wil bedanken, weet het: geen enkel automagazine dat iedere maand weer uitpakt met zoveel gratis bijlagen, bovendien voor de goedkoopste prijs die je zal vinden, en daarmee zo een ruim veld rond de thema’s ‘auto’ en ‘mobiliteit’ bestrijkt. Naast AutoTrends, die de ziel masseert van de echte autoliefhebber, brengen we tweemaandelijks (in ons vorig nummer 304) alle nieuws over de nieuwe mobiliteit in onze bijlage ‘Mobility Life’, houden we je geregeld op de hoogte over de wereld van de bestelwagens (‘Commercial Vehicles’) en kan je iedere maand rekenen op een flinke portie historie (Classics) en tweewielers (MotoTrends).

Nu we ons vierde jaar ingaan, wilden we dat in de verf zetten met een nog lijviger nummer van alles samen niet minder dan 152 bladzijden, met naast onze vertrouwde items, van tests tot scherpe columns of formule 1 en rally, ook een analyse van de oldtimer-markt of een handige reportage vol tips voor wie straks naar een skigebied moet rijden. Vergeet ook niet om deel te nemen aan onze wedstrijd ‘Car of The Year’, want dan maak je kans om een week rond te rijden met een van de auto’s die kandidaat is voor die zeer prestigieuze onderscheiding. Inderdaad: een zeer aantrekkelijk pakket dat we occasioneel aanbieden voor de ongeziene prijs van 2 euro (ipv 3,95). Nieuwe lezers, die ik hierbij graag verwelkom, kunnen hun kennismaking trouwens verlengen tegen al even uitzonderlijke voorwaarden, die je vindt op pagina 6.

Bedankt aan onze trouwe lezers, welkom aan de nieuwe.

 

Joost Bolle

Hoofdredacteur

 

Aboneer je op het magazine: druk hier 

VAN DE REDACTIE - Bedankt trouwe lezer, en welkom nieuwe lezer
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in