Opel leasen? Naar Mediamarkt

2j geleden | Nicolas Morlet

Een nieuwe auto bij Mediamarkt? Waarom niet? De multimediawinkel biedt de hele week de Opels Corsa, Corsa-e en Crossland aan tegen verlaagde prijzen.

 

De drie kleine modellen van Opel worden aangeboden onder de vorm van een private lease, een langetermijnhuurformule die toelaat om, voor een vast maandelijks bedrag en looptijd, over een voertuig te beschikken en alle kosten te dekken die inherent zijn aan onderhoud, verzekering en belastingen. Ook pechverhelping met een vervangwagen en de eventuele vervanging van banden hoort erbij.

Een Opel Corsa op benzine begint bij 279 euro per maand, de elektrische Corsa-e bij 309 euro per maand. Voor de SUV Crossland betaalt u minstens 299 euro per maand. Uiteraard zullen deze prijzen naar boven worden bijgesteld afhankelijk van de afwerking en de opties die voor het voertuig worden gekozen. De aanbieding geldt tot zondag in de winkels, en tot eind juli online. U kan trouwens ook bij de dealers van het merk terecht

Dit is niet de eerste keer dat de multimediagigant met zo’n actie uitpakt. In het verleden deed het dat ook al eens met Opel, alsook Nissan.

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in