InterClassics Days of Elegance: de chicste oudjes

2mnd geleden

InterClassics pakt uit met de eerste editie van zijn Days of Elegance, een gloednieuw evenement gewijd aan hyperexclusieve oldtimers.

Days of Elegance is bedoeld als aanvulling op het bestaande aanbod van Interclassics en rekt het concept, dat bestaat uit twee jaarlijkse oldtimershows in Maastricht en Brussels Expo, op.

De meest exclusieve klassieke auto’s en hun eigenaars zijn welkom op het eeuwenoude landgoed van Chateau St. Gerlach, een oase van absolute grandeur, omgeven door parken, tuinen en wijngaarden. Deze luxueuze locatie, die deel uitmaakt van de Relais & Château-groep, zal het uitzonderlijke karakter van de voertuigen dieer op 18 en 19 juni 2022 aanwezig zullen zijn, nog meer in de verf zetten.

Op het programma staan een Classic Rally & GT Rally door de Limburgse heuvels en het Belgische en Duitse achterland met start en finish op Chateau Neercanne. Daarnaast is er een concours d'elegance met een internationaal gerenommeerde jury, en een gala-avond met als them “Nacht van de Elegantie”.

In dit exclusieve kader zullen ook de mooiste modellen van oldtimerdealers, een tentoonstelling van nieuwe auto's, de klassiekers van de toekomst, alsook exclusieve en geraffineerde lifestyleproducten aanwezig zijn.

Wie wil deelnemen aan deze exclusieve happening kan voor  de editie van 18-19 juni 2022 terecht op www.daysofelegance.eu. Voor InterClassics Brussels op 19-20-21 november kan u zich inschrijven op www.interclassics.be.

tags-label Classics
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in