Deze winter komen er 40 uitzinnige supercars naar Autoworld

3w geleden

Autoworld is terug met zijn eindejaarstentoonstellingen. En ter gelegenheid daarvan zullen van 17 december tot 23 januari veertig uitzonderlijke naoorlogse sportwagens jong en oud verbazen.

Onder de tentoongestelde modellen bevinden zich uiteraard enkele van de meest legendarische modellen uit de automobielgeschiedenis, waaronder de Mercedes 300 SL Gullwing uit 1954, de Ford GT, de Corvette C1 en de Lamborghini Miura. Die laatste wordt vaak beschouwd als de eerste "supercar" uit de geschiedenis vanwege zijn prestaties en zijn prijs in die tijd en zijn zeldzaamheid.

Lamborghini-liefhebbers zullen ook blij zijn met de aanwezigheid van de Countach, beroemd door zijn design, en de Diablo, terwijl Porsche-fans verwend zullen worden met de aanwezigheid van een 959, een 911 Turbo en zelfs een zeldzame RUF Yellow Bird.

Zullen onder andere de tentoonstelling vervolledigen: de Ferrari F40 en LaFerrari, McLaren F1, Bugatti EB110 en Veyron, Mercedes CLK-GTR en Jaguar XJ220.

Twee "black box"

Deze expositie wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van twee belangrijke partners: D'Ieteren (invoerder van Porsche, Bugatti, Lamborghini, Bentley) en Ginion Group (Ferrari, McLaren, Rolls-Royce). Ze zullen elk een eigen "black box" hebben waarin een van hun huidige modellen te zien zal zijn. Gedurende de maand wordt dat geheime model gewisseld. 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in