Classics

Classics

Veiling van Bonhams tijdens Zoute Grand Prix deed wat ze beloofde

4d geleden | Nicolas Morlet
Op zondag hield Bonhams zijn veiling tijdens de Zoute Grand Prix, het meest gehypete auto-evenement van ons land. Zoals aangekondigd verschenen er een paar pronkstukken op het podium. De verkoop maakte zijn belofte alvast waar.
Classics

Wie neemt deze Batmobile-replica mee naar zijn grot?

1w geleden
Gemaskerde burgerwachten, of zij die er eentje willen zijn, opgelet: deze Batmobile, nagemaakt naar het exemplaar uit de tv-serie Batman uit 1965, wordt door Mecum Auctions geveild.
Classics

Bijna nieuwe Ferrari F40 onder de hamer

1w geleden
Deze Ferrari F40 dateert van 1989 en heeft slechts... 1.790 kilometer afgelegd sinds zijn aflevering. Genoeg om de polsslag van verzamelaars over de hele wereld op recordhoogte te jagen!
Classics

Speciale 2CV gaat op. Zoute GP onder de hamer

2w geleden
Op haar traditionele veiling tijdens Zoute Grand Prix zal Bonhams een zeldzame Citroën 2CV Sahara te koop aanbieden. Interessant genoeg voor verzamelaars van over heel de wereld.
Classics

Met deze Aston Martin DB5 Junior worden uw kinderen geheimagenten

3w geleden | Maxime Herion
Dit kinderspeelgoed viert de release van het 25ste deel van de James Bond-saga: “No Time to die”.
Classics

Zoute GP veilt Cadillac van koning Boudewijn

3w geleden
Tijdens de veiling van Bonhams op Zoute GP zal de Cadillac die paradeerde tijdens het huwelijk van koning Boudewijn en koningin Fabiola in andere handen overgaan.
Classics

Te koop: Citroën CX van Jacques Chirac

3w geleden
Aguttes zal de CX veilen die Jacques Chirac gebruikte toen hij burgemeester van Parijs was. De verkoop gaat door bij Aventure Peugeot Citroën DS.
Classics

Mahy, een familie van auto's

1mnd geleden
De collectie auto's van Ghislain Mahy, te zien in Autoworld en het Mahymobiles Museum, is een van de belangrijkste ter wereld. Een fascinerende tentoonstelling laat de bezoeker kennismaken met de reserves waarin wonderen meer dan een halve eeuw hebben...
Classics

F1-kampioen Button verkoopt zijn Porsche 911 Turbo

1mnd geleden
Het veilingplatform Collecting Cars heeft zopas een Porsche 911 type 964 met unieke specificaties en een prestigieuze herkomst te koop gezet.
Classics

Volgens de wetenschap is de McLaren F1 de mooiste auto ter wereld

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Over smaak en kleur kan niet worden getwist, gaat de boutade. En auto's zijn geen uitzondering op de regel, ook al zijn sommige modellen populairder dan andere. Een Brits bedrijf heeft echter de mooiste auto ter wereld bepaald op basis van...

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in