Classics

Classics

Officiële museum in Turijn voor Alfa Romeo, Lancia en Fiat

1w geleden | Nicolas Morlet
De Stellantis Groep, die nu bijna alle Italiaanse automerken omvat, heeft zojuist zijn Heritage Hub ingehuldigd, een museum gewijd aan Abarth, Alfa Romeo, Fiat en Lancia in het hart van hun historische geboorteplaats.
Classics

De 6 uren van Spa keert terug naar Francorchamps

1w geleden | Nicolas Morlet
Na een afwezigheid van twee jaar vanwege de pandemie, keren de 6 uren van Spa terug van 29 september tot 2 oktober. Een uitgelezen kans om de meest prestigieuze historische auto's in actie te bewonderen op het mooiste circuit ter wereld.
Classics

Ferrari viert dit jaar zijn 75ste verjaardag!

3w geleden
Van 23 september tot en met 4 december 2022, kan je in Autoworld de geschiedenis van Ferrari herbeleven door middel van de tentoonstelling "75 anni di Ferrari". Een vijftiental auto's van het Italiaanse merk staan er te keur en te kijk, naast andere...
Classics

Honda Civic viert zijn jubileum

4w geleden
Met meer dan 27,5 miljoen verkochte exemplaren in 170 landen sinds de lancering van het eerste model in 1972, viert de Honda Civic dit jaar zijn 50e verjaardag.
Classics

Eerste Jaguar C-type Continuation klaar voor aflevering

2mnd geleden
Jaguar Classic heeft de bouw van de eerste C-type Continuation voltooid. Het exemplaar heeft de eerste tests achter de rug en is klaar voor levering aan een enthousiaste (en vermogende) klant.
Classics

Renault toont op Le Mans Classic 3 replica's van de beroemde 4CV

2mnd geleden
De 10e editie van de Le Mans Classic vindt plaats van 30 juni tot 3 juli 2022, en zoals bij elke editie zal Renault aanwezig zijn. Dit jaar begeeft het merk zich op circuit met drie Renault 4CV's, de eerste auto met een motor achterin die in 1949...
Classics

Alfa Romeo in de kijker in Autoworld tijdens de zomervakantie

3mnd geleden
Vanaf 3 juli wordt het legendarische Milanese merk Alfa Romeo in de schijnwerpers van het museum Autoworld-Brussel gezet. Meer dan vijftig van de meest emblematische modellen zullen de 112 jaar oude geschiedenis van het ‘Cuore Sportivo’ vertellen.
Classics

Tweede Luxembourg Classic Rally: mooie vooruitzichten!

3mnd geleden
Op 30 september en 1 oktober zullen een honderdtal equipes aan het stuur van hun old- of youngtimer de schatten van het Groothertogdom ontdekken.
Insoliet

De Arthur Masson-route in een oldtimer met Les Rétroberlines du Viroin

3mnd geleden
Op zoek naar een origineel uitstapje? Vanaf 5 juni bieden de Rétroberlines du Viroin je de kans om in de voetsporen te treden van Arthur Masson, een Belgische romanschrijver die vaak wordt vergeleken met Pagnol of Daudet. Het transportmiddel is een...
Classics

Peugeot 205 GTi geveild voor een ongelooflijke 80.000 euro!

4mnd geleden
Wij wisten dat de prijs van sommige youngtimers de laatste tijd door het dak ging, maar er zijn nog altijd uitspattingen. Zoals deze verkoop van een 205 GTi.
Nieuws

Tweedehands auto's van de dag

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in