Classics

Nieuwe auto’s

Marcello Gandini, een van de grootste auto-ontwerpers uit de geschiedenis, is heengegaan

4d geleden | Laurent Zilli
De Italiaanse ontwerper Marcello Gandini, die enkele van de mooiste pagina's uit de geschiedenis van Bertone schreef, overleed op 13 maart 2024 op 85-jarige leeftijd.
Classics

Weer een gestolen Ferrari jaren later teruggevonden

1w geleden | Laurent Zilli
Is drie maal scheepsrecht? Een week nadat een soortgelijk geval voor het eerst door de media werd opgepikt, is een Ferrari die twee decennia geleden werd ontvreemd teruggevonden. Tot grote vreugde - en gewin - van de rechtmatige eigenaar.
Nieuwe auto’s

Een nieuwe GT-versie van de Volvo P1800 door Cyan

1mnd geleden
Cyan geeft de legendarische Volvo P1800 een verjongingskuur. Een GT die bijna volledig aan te passen is en geschikt voor zowel lange reizen als kleine landweggetjes. En dat alles onder de ton.
Classics

Een oogverblindende ‘schuurvondst’ in hartje Brussel

1mnd geleden | Laurent Zilli
Een twintigtal Italiaanse en Duitse sportwagens uit de jaren 70 tot 90, zijn uit hun Brusselse schuur gehaald waar ze al een tijdje stonden te slapen.
Classics

Porsche 993 Café Racer: het persoonlijke project van een getalenteerde liefhebber

1mnd geleden | Laurent Zilli
Iedere zichzelf respecterende Porsche-liefhebber kent het historische belang van de 550 Spyder. Ergens in Arizona heeft een liefhebber van het merk besloten om hem te gebruiken als inspiratie voor een uniek project.
Classics

Ferrari F40 met vreemde proporties...

2mnd geleden | Laurent Zilli
Raak je scherm niet aan! Als deze F40 een beetje vervormd lijkt, is dat niet te wijten aan het scherm van je apparaat, maar aan de milde waanzin van een Japanse specialist in extreme tuning...
Nieuwe bieding

Wordt dit de duurste auto van het jaar?

2mnd geleden | Laurent Zilli
Deze Ferrari 250 Testarossa is nog zeldzamer dan de 250 GTO en wordt van 21 tot 23 maart online geveild. Het kan al de topper van 2024 worden.
Classics

Deze BMW M3 vermomt zich als de Volvo die nooit bestond

2mnd geleden | Laurent Zilli
Passie zet mensen soms aan tot vreemde dingen. In de auto-industrie kan dit zich uiten in het mengen van twee werelden die zo verschillend zijn als de BMW's van de jaren 90 en de Volvo's van de jaren 60.
Classics

De Volkswagen Golf wordt 50 in 2024: een jaar vol feestelijkheden in het vooruitzicht!

2mnd geleden | Nicolas Morlet
De Golf, die al vier decennia de scepter zwaait op de Europese markt, viert in 2024 zijn vijftigste verjaardag. Volkswagen viert dit in stijl met een groot aantal evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd.
Classics

Deze Ferrari Testarossa wordt binnenkort verminkt in Nederland

3mnd geleden | Laurent Zilli
Als hij klaar is, zal deze auto toetreden tot een club die Ferrari nooit heeft ingewijd en die maar heel weinig leden telt: die van de 'topless' Testarossa’s.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in