Actu  Citroën

Mobiliteit

Citroën verkocht meer dan 500 AMI’s dit jaar

3w geleden
De Citroën AMI, gelanceerd in 2020, is een groot succes in België. Meer dan 500 voertuigen van het merk zijn er dit jaar verkocht. Het elektrische fenomeen van het jaar stopt niet met verbazen.
Nieuwe auto’s

Maakt de 2CV een comeback als bestelwagen?

1mnd geleden
Na de Type H vormt nu een andere mythische bedrijfswagen van Citroën de inspiratiebron voor deze Caselani: de 2CV Fourgonette. De Italiaanse firma heeft zojuist de eerste teaser vrijgegeven die de wedergeboorte van het icoon aankondigt.
Nieuwe auto’s

Citroën waagt een gokje met de ë-C4X

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Citroën stelt de nieuwe vierdeursversie van zijn C4 voor. Dit model is bestemd voor de zuidelijke en oostelijke markten, waar altijd meer vraag is naar dit carrosserietype. Dat hij ook naar België komt, maar alleen met een elektrische aandrijving, is...
Autotests

Citroën C5 Aircross Hybrid 2023: een uiterlijk zoals het innerlijk

2mnd geleden | Stephane Monsin
De Citroën C5 Aircross heeft een grote update gekregen. De stijl is vernieuwd, maar de essentie is gebleven, en de SUV van de Chevrons vertrouwt nog meer op zijn belangrijkste troeven, namelijk comfort en zijn plug-inhybride motor.
Nieuwe versies

Citroën C5 Aircross: een beetje kwaad ziet er beter uit

3mnd geleden
De Citroën C5 Aircross, door velen beschouwd als de comfortabelste SUV in zijn categorie, laat zijn welvingen achterwege en kiest voor een agressiever lijnenspel.
Nieuwe auto’s

Citroën geeft groen licht voor de My Ami Buggy (maar niet voor iedereen)!

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Eind vorig jaar onthulde Citroën een leuk en avontuurlijk concept op basis van zijn kleine Ami, My Ami Buggy genaamd. Gezien de populariteit van het concept, heeft het merk besloten om er een productieversie van te maken. Maar let op: de productie...
Insoliet

AG2R Citroën krijgt dit seizoen elektrische assistentie

6mnd geleden
Dit wielerseizoen is er elektrische ondersteuning voor de ploeg AG2R Citroën. We hebben het natuurlijk niet over de fietsen van de renners, maar over alle assistentievoertuigen van het team.
Autotests

Test Citroën C5X: de terugkeer van het “vliegend tapijt”

6mnd geleden | Nicolas Morlet
Citroën lanceert een nieuwe C5, vier jaar nadat zijn voorganger werd stopgezet. De nieuwkomer voegt een X toe aan zijn naam, als wil hij bevestigen dat hij in geen enkel hokje past. Kortom, hij slaat zijn eigen weg in, zowel voor design als...
Insoliet

Adieu Citroën C1!

7mnd geleden
De Citroën C1, sinds 2005 op de markt, is een groot succes dankzij zijn lage prijs en veelzijdigheid. Hij is net uit dienst gegaan.
Nieuwe versies

Ingrijpende update voor de Citroën C5 Aircross

8mnd geleden
Citroën opent het jaar met een facelift van zijn middelgrote SUV. Veel restylings zijn onmerkbaar, maar dat kunnen we in dit geval niet zeggen.
Nieuws

Tweedehands auto's van de dag

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in