Actu  Chevrolet

Nieuwe auto’s

Chevrolet Rally Bee, de Amerikaanse 911 Dakar

3mnd geleden | Laurent Zilli
Toen Porsche met een 911 kwam ontworpen om de duinen te trotseren, inspireerde dit duidelijk meerdere. Het bewijs is te bezichtigen onder de vorm van deze Camaro in sneeuwtaferelen.
Nieuwe auto’s

AI: wanneer Chevrolets chatbot een ander merk aanbeveelt!

3mnd geleden | Laurent Zilli
Experts waarschuwen voor de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie en de gevaren ervan. Een daarvan is je klanten naar de concurrentie sturen.
Nieuwe auto’s

Lego viert 70 jaar Corvette

9mnd geleden | Laurent Zilli
Altijd klaar om de grootste autolegendes te eren, lanceert 's werelds grootste speelgoedfabrikant een nieuwe bouwset om de verjaardag van de eerste Amerikaanse sportauto uit de autogeschiedenis te vieren.
Nieuwe auto’s

AEC imoorteert nu ook Chevrolet, Cadillac en GMC in Europa

9mnd geleden | Nicolas Morlet
AEC, een van de officiële importeurs van RAM en Dodge in Europa, voegt drie nieuwe merken toe aan zijn portfolio en biedt nu ook verschillende modellen van Chevrolet, Cadillac en GMC aan.
Insoliet

Netflix werkt samen met General Motors voor volledig elektrisch rijden

1j geleden | Nicolas Morlet
De toekomst van de auto is elektrisch, als je de beleidsmakers en de meeste fabrikanten mag geloven, Europees of niet. Zo hebben de Amerikaanse reus General Motors en het streamingplatform Netflix een overeenkomst ondertekend om samen de elektrische...
Nieuwe auto’s

Wordt Corvette een volwaardig merk met ook een... elektrische SUV!

1j geleden | Nicolas Morlet
Het gerucht doet al de ronde sinds de lancering van de Corvette van de achtste generatie, maar de laatste tijd wordt het hardnekkiger dan ooit: General Motors wil de badge van zijn prestigieuze sportwagen doorontwikkelen tot een hele familie van...
Nieuwe auto’s

Cadillac, Corvette en zelfs Hummer keren misschien terug naar Europa

1j geleden | Nicolas Morlet
Volgens verschillende bronnen bereidt General Motors zijn terugkeer naar Europa voor met uitsluitend elektrische modellen. Is dit een nieuwe fase in de haat-liefdeverhouding tussen de Amerikaanse groep en het Oude Continent?
Nieuwe auto’s

Corvette gaat elektrisch

1j geleden | Nicolas Morlet
"Een geëlektrificeerde Corvette zal volgend jaar beschikbaar zijn en een volledig elektrische versie volgt.” Met deze ondubbelzinnige tweet gaf Chevrolet een inkijkje in de toekomst van zijn beroemde Corvette.
Autotests

Test van een legende: Chevrolet Corvette C2 Sting Ray 1963 (te koop!)

2j geleden | Maxime Herion
Na de 911 50th en de Alfa GTV6 serveren we de derde “legende” uit onze garage: een van de meest begeerlijke Corvettes uit de geschiedenis. Maak kennis met de Sting Ray “Split window”, een icoon van «made in the USA» design uit de jaren zestig.
Nieuwe auto’s

Deze Chevrolet Corvette bracht een fortuin op voor het goede doel

2j geleden
Dit is de allereerste Corvette Z06 ooit geproduceerd. Deze auto veroorzaakte nogal wat opschudding op een Barrett-Jackson-veiling in de VS.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in