Toyota C-HR

Actu  Toyota C-HR

Nieuwe auto’s

Wedstrijd : stem voor de Auto van het Jaar 2024 en win een Auto Trends abonnement!

2mnd geleden
Als medeorganisatoren van de verkiezing nodigen we u uit om deel te nemen en te stemmen op uw favoriete auto uit de 7 finalisten van Car of The Year 2024.
Autotests

Test Car of The Year 2024 - Toyota C-HR : stijlvolle hybride

3mnd geleden | Nicolas Morlet
De sterke punten van de Toyota C-HR zijn met deze tweede generatie …sterker geworden: hij etaleert een nog assertievere stijl aan en is aangenamer en efficiënter dan ooit op de weg. En hij heeft een beetje België in zich!
Autotests

Testrit Toyota C-HR - De meest Belgische hybride

3mnd geleden | Nicolas Morlet
De tweede generatie van de Toyota C-HR is gearriveerd op onze wegen. Het is een model dat zijn troeven uitspeelt: een opvallend design en een onbetwistbare rijdynamiek. En laten we chauvinistisch zijn: er zit een flink stukje België in!
Nieuwe auto’s

Toyota presenteert de tweede generatie van de C-HR, ontwikkeld in België

9mnd geleden | Nicolas Morlet
Toyota is commercieel in topvorm en zal tegen het einde van het jaar zijn gamma verder versterken met de lancering van de tweede generatie van de C-HR. Dit model versterkt niet alleen zijn dynamische looks, maar breidt ook zijn aanbod aandrijflijnen...
Nieuwe auto’s

Toyota kondigt de tweede generatie van zijn SUV C-HR aan

9mnd geleden | Stephane Monsin
Toyota heeft een eerste teaserafbeelding van de nieuwe C-HR onthuld, voorafgaand aan de officiële onthulling op 26 juni.
Nieuwe auto’s

Toyota introduceert tweede generatie C-HR met accu's van Europese makelij

1j geleden | Nicolas Morlet
Tijdens zijn inmiddels traditionele jaarlijkse 'Kenshiki'-evenement herhaalde Toyota zijn hoge ecologische ambities en presenteerde verschillende nieuwe modellen, waaronder de nieuwe C-HR uitgerust met in Europa geproduceerde accu's.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in