BYD


Actu  BYD

Autotests

Testrit BYD Seal U : comfort troef

1mnd geleden | Nicolas Morlet
BYD blijft zijn gamma uitbreiden. Na de Seal-sedan is hier nu zijn SUV-tegenhanger, de Seal U. De twee modellen hebben echter minder gemeen dan hun namen doen vermoeden. En dat merk je ook onderweg.
Nieuwe auto’s

BYD heeft een nieuw veroveringswapen

2mnd geleden | Laurent Zilli
De BYD Explorer N°1 heeft de trossen losgegooid en zijn lading elektrische auto's komt over een paar weken aan in Europa. Wat je zelf doet...
Nieuwe auto’s

Wedstrijd : stem voor de Auto van het Jaar 2024 en win een Auto Trends abonnement!

2mnd geleden
Als medeorganisatoren van de verkiezing nodigen we u uit om deel te nemen en te stemmen op uw favoriete auto uit de 7 finalisten van Car of The Year 2024.
Nieuwe auto’s

Chinese merken hebben hun verkoop in België meer dan verdubbeld!

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Chinese fabrikanten registreerden vorig jaar 9.804 auto's in België. Dat is meer dan het dubbele van de 4.000 voertuigen die het jaar voordien op de weg werden gezet. Maar het waren vooral drie specifieke merken die aan het langste eind trokken.
Nieuwe auto’s

2023, het jaar van China

2mnd geleden | Laurent Zilli
Met de ingang van het nieuwe jaar komt ook de tijd om de balans op te maken, en die van de Chinese autosector is tamelijk heuglijk... voor de Chinezen. Wereldheerschappij, is het niet vandaag, dan wel morgen.
Nieuwe auto’s

Tesla versus BYD: wie verkocht de meeste elektrische auto's in 2023?

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Nooit eerder werd de suprematie van Tesla in de wereldwijde verkoop van elektrische auto's zo fel betwist als in 2023. En door wie? Door de Chinese gigant BYD natuurlijk, die massaal auto's op de markt heeft gebracht, en met een zeker succes. Maar was...
Autotests

Test Car of The Year 2024 - BYD Seal: Tesla Model 3-killer?

3mnd geleden | Maxime Pasture
De testrit met de Seal, BYDs eerste elektrische sedan in het D-segment, bevestigt de goede indruk van de modellen die al bij ons te koop waren. Maar kan hij echt concurreren met de Tesla Model 3, zoals BYD dat hoopt?
Nieuwe auto’s

BYD gaat auto's bouwen in Europa

3mnd geleden | Laurent Zilli
Het is officieel: de Chinese fabrikant BYD heeft binnenkort een productie-eenheid in Europa. Hierdoor hoeven de elektrische auto's van BYD geen Europese belasting te betalen op import uit China.
Nieuwe auto’s

Auto van het Jaar 2024: de finalisten

4mnd geleden | Stephane Monsin
De jury van de Europese Auto van het Jaar heeft de 7 finalisten bekendgemaakt die meedingen naar de titel in 2024.
Nieuwe auto’s

BYD zou eindelijk een Europese fabriek openen in Hongarije

4mnd geleden | Nicolas Morlet
De Chinese autofabrikant BYD heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het auto's in Europa wil produceren. Het ziet ernaar uit dat het merk een ideale locatie in Hongarije heeft gevonden.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in