Duel aan de top in Florennes

2j geleden

De Spottersdag, een luchtmeeting georganiseerd op de basis van Florennes krijgt een GP-tintje. Officina Caira zakt af met twee mythische eenzitters, en er is meer aan de hand...

 

Officina Caira, het Belgische atelier gespecialiseerd in de verkoop en restauratie van historische F1-wagens, slaat de handen in elkaar met de Grand Prix van Spa bij de BAF (Belgian Air Force). Op 24 en 25 juni 2021 organiseert de luchtmachtbasis Florennes haar traditionele opendeurdagen, de Spotters Day, en voor deze editie stelt Officina Caira historische Formule 1-auto's ter beschikking.

 

Zo kunnen bezoekers een Arrows A21 ontdekken die nog werd bestuurd door Jos Verstappen en Pedro de La Rosa, evenals de mythische Jordan 198, het vroegere koerspaard van Damon Hill en Ralf Schumacher, die in 1998 op het podium van de Belgische Grand Prix eindigde.

 

Op 25 juni zal er adrenaline pompen door de lucht en op het asfalt, want een F16 Dark Falcon neemt het dan op tegen een Arrows A9, ooit bestuurd door Thierry Boutsen/Christian Danner. Alle informatie is te vinden op www.florennesairbase.be.

 

Tags: Autotrends
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in