COTY wedstrijd - Skoda Enyaq iV: elektrische mobiliteit voor iedereen

7mnd geleden

Deze SUV is het eerste Skoda-model dat is gebaseerd op het MEB-platform voor elektrische modellen. Met een bescheiden prijskaartje, twee batterijcapaciteiten en vier vermogensniveaus kan de Enyaq iV aan een brede waaier van eisen voldoen.

De designtaal van de Enyaq iV wordt gekenmerkt door emotie, kracht en dynamiek. De nieuwe SUV onderscheidt zich door zijn doordachte proporties en, als goede gezinsauto, zijn buitengewone binnenruimte. Hij biedt een interieurruimte die vergelijkbaar is met die van de Skoda Kodiaq, terwijl hij minder lang (4,65 m) is dan de Octavia.

Vijf volwassenen kunnen comfortabel zitten en genieten van 585 liter nuttige bagageruimte. De plaatsing van de batterij in de wielbasis spaart de bergruimte onder de vloer van de kofferruimte, waar zich een compartiment voor de oplaadkabel bevindt. Of het nu een elektrische auto is of niet, Skoda houdt vast aan zijn goede gewoontes met zijn "Simply clever"-trucs.

De Enyaq iV profiteert ook van enkele technologische exclusiviteiten, zoals het augmented reality head-up display, dat informatie projecteert op twee verschillende zones: een primeur voor Skoda!

VOLDOEN AAN VELE EISEN

Uiteindelijk zal de Enyaq iV met de versies RS de keuze bieden tussen vier varianten met vier vermogensniveaus (van 180 tot 306 pk), 4x2 (achterwielaandrijving) of 4x4, en twee batterijcapaciteiten (62 of 82 kWh), afhankelijk van de gewenste actieradius. Die kan worden uitgebreid tot 520 km met de versie Enyaq 80.

Het laadsysteem accepteert tot 125 kW gelijkstroom, waardoor de grootste batterij (82 kWh) snel kan worden opgeladen van 5 tot 80 procent in maar 38 minuten. Afhankelijk van de accucapaciteit duurt het standaard opladen via wisselstroom, tot 11 kW, tussen 6 en 8 uur.

De Skoda Enyaq iV is al te koop vanaf 42.230 euro.

Ontdek de Skoda Enyaq iV in 3D of AR en stem via de link hieronder: 

https://share.fectar.com/YMNBK

Of

Stem direct via de link hieronder:

https://magazine.autotrends.be/nl/wedstrijd/car-of-the-year

COTY wedstrijd - Skoda Enyaq iV: elektrische mobiliteit voor iedereen
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in