COTY wedstrijd - Ford Mustang Mach-E : ingrediënten van succes

3d geleden

Door de legendarische naam Mustang te geven aan zijn eerste elektrische SUV, lijkt Ford een voltreffer te hebben: de Mustang Mach-E heeft heel wat troeven die hem een plaats bezorgden op de shortlist van The Car of The Year 2022.

Met het beroemde Mustang-embleem op de snoet, die sportieve look, lange motorkap en iconische achterlichten met drie balken, maakt de Mach-E er geen geheim van dat hij behoort tot het ras van Mustangs op wielen dat in de jaren zestig in de VS is ontstaan.

De Mustang Mach-E biedt klanten van elektrische voertuigen de vrijheid, prestaties en het iconische karakter van 's werelds best verkochte sportwagen. De allereerste SUV in het Mustang-gamma wordt aangedreven door een snel reagerende en energiezuinige elektromotor en is verkrijgbaar met één motor of met vierwielaandrijving geleverd door twee motoren. De krachtigste "GT"-versie, met zijn twee motoren en 487 pk, biedt een supercar-achtige acceleratie: 0 tot 100 km/u in slechts 3,7 seconden!
Bij de ontwikkeling van zijn eerste volledig elektrische SUV wilde Ford elke angst voor een grotere actieradius wegnemen: met één lading kan de Mustang Mach-E tot 610 km afleggen.

Aangesloten op een snellader van maximaal 150 kW kan de Ford Mustang Mach-E in 10 minuten een rijbereik van ongeveer 100 kilometer laden. Om de batterij te vullen van 10 tot 80 procent zijn ongeveer 45 minuten nodig.

MEEST PRAKTISCHE MUSTANG IN DE GESCHIEDENIS

Dankzij de nieuwe volledig elektrische architectuur, waarbij de accu's in de vloer zijn geplaatst, is de binnenruimte geoptimaliseerd voor vijf passagiers en hun bagage. De kofferruimte van 402 liter -1.420 liter met neergeklapte zetels- wordt zelfs aangevuld met een opbergruimte van 81 liter vooraan die toegankelijk wordt gemaakt door de afwezigheid van een verbrandingsmotor onder de motorkap. Die koffer vooraan kan worden schoongemaakt met water, zodat hij handig is om natte of modderige sportkleding, wandelschoenen of strandaccessoires in op te bergen!

De Ford Mustang Mach-E heeft een instapprijs van 49.300 euro.

Ontdek de Ford Mustang Mach-E in 3D of AR en stem via de link hieronder: 

https://share.fectar.com/BWBBP

Of

Stem direct via de link hieronder:

https://magazine.autotrends.be/nl/wedstrijd/car-of-the-year

COTY wedstrijd - Ford Mustang Mach-E : ingrediënten van succes
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in